onsdag 23. november 2016

Hagebod plantasjen

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Lindberg Norge - Redskaper i høy kvalitet, ngen knaster i skaftene! Hos MAXBO finner du ferdige byggesett til boder og anneks. Velg blant flere størrelser.


Hagebod plantasjen

Kjøp på nett eller i butikk. Vi har småhytter, store redskapsboder, små redskapsboder og andre boder som passer ditt behov. Leverandør av Lysthus, boder og anneks samt grillhytter.


Vi leverer de fleste bygg i hele Norge samt Sverige og Danmark. Våre anneks lages på vår fabrikk i. Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden. Innvendig er det kroker og to avtakbare hyller som skjules bak praktiske, doble skyvedører.


Pris gjelder kun ved henting på Notodden. Ta kontakt for fraktpris. Redskapsboder og annekser i god impregnert kvalitet. Når kvalitet teller, er det Sunbeltspa.


Norges største leverandør av hagebod og redskapsbod. En utebod er perfekt for å lagre redskaper og sportsutstyr. Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter. Du kan bygge uteboden uten å søke, og byggingen er faktisk unnagjort på et par dager! I en hagebod kan du oppbevare både utemøbler og sitteputer, gressklipperen, høytrykkspyleren eller hageredskap du bruker ofte og ønsker å ha lett tilgjengelig, samtidig som du skjermer for vær og vind.


Hagebod plantasjen

Hagebod med flatt tak. Krever ikke stor plass, men rommer likevel det meste. Hageboden Vile har samme arealfordeling som redskapsboden Ve, men leveres med flatt tak. Flatt tak er veldig praktisk for å unngå å miste utsikt eller sol på grunn av et takmøne.


Skap en vakker uteplass. I mange størrelser og utførelser. På den måten får du muligheten til selv å lage en hagebod med skreddersydde løsninger og med plass til en hyggekrok eller noe annet du vil integrere i boden. Den er spinkel, men komplett og enkel. Er det noen som har erfaring med disse billige bodene?


Hagebod plantasjen

Eller vet noen om noe billig som vi kan ha som alternativ? Med min beste vilje satte jeg i gang for å sette det sammen. Med mye kraft og en del skruer klarte jeg til slutt å sette sammen en stige.


Bare for å konstatere at den falt fra hverandre to minutter etterpå på grunn av vridde materialer som ikke var samarbeidsvillige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg