onsdag 2. november 2016

Funky factory sengehimmel

Funky factory sengehimmel

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Kjøp sengehimmel hos Babyshop. Funky Factory sengehimmel kjøper du i Norge hos Mimmis. Finn laveste nettpris her.


FunkyFactory er fra en dansk designer som lager morsomme produkter til barnerommet. Velkommen til en Funky handel! I sortimentet finner du veggbokstaver og tilbehør som du kan pynte dører, skap og vegger med. Sengehimlene er alle laget av luftige og og herlige materialer, og leveres i en rekke behagelige farger.


Selger pent brukt sengehimmel i rosa. Nypris kr 69- Selges kr 3,- Foran på to steder har det falt av perlene som hører med (se bilde). Funky factory sengehimmel i rosa fra Jollyroom fra FINN. Nup en lur hvor du har lyst, under en sengehimmel evt. Flot sengehimmel i lækker kvalitet med dråber.


Alle sengehimler er lavet i lækkert materiale med påsyede dråber i topppen. En sengehimmel kan bruges på børneværelset, i hyggekrogen i stuen eller også kan den hænges fra et træ om sommeren i haven. De er lette at hænge op på en solid krog i loftet over lænestolen eller på et stativ til sengehimler over sengen, og vi synes det er et skønt tilbehør til indretningen på børneværelser over hele landet.


Volang med rå kanter. Lengde fra ringen og ned 2cm. Vidde nederst 8cm. Vær oppmerksom på at dette ikke er en leke for små barn. Farven hedder Nostalgia Rose.


Hold mindre barn under oppsikt. Nogle af perlerne er faldt af men de kan sættes på igen hvis man er lidt fiks. Så, om du vill få detta bäst bild om funky factory sänghimmel, din referens till din dator.


FörhoppningsVis, denna webbplats gör att du kan få info. Il a été important de respecter ce thème lors de la. Infoband er et armbånd i plast som kommer i ulike morsomme farger og motiver. Til tumlinger og større børn er den ideel til træning af kolbøtter eller som bund i en tipi eller i en hule med en sengehimmel over.


Børn forhandler sengeforhæng og sengehimmel til børn i fine designs. Jeg lurer litt på om jeg har lyst på det! Find din Broderie Anglaise sengehimmel hos Børnebiksen. Legg i handlekurv UTSOLGT.


Skriv inn din e-post adresse, så sender vi deg en melding så snart produktet er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg