onsdag 2. november 2016

Sjøgløtt soverom

Sjøgløtt soverom

Rom og priser på Sjøgløtt Hotell. En kopp te på nattbordet? Her finner du inspirasjon til hvordan du kan male med SENS på soverommet. Sammenlign hotellpriser og finn den laveste prisen for Sjøgløtt Hotell Hotell i Kristiansand.


Se bilder og les 6anmeldelser. Når du skal innrede soverommet så tenk på at i det rommet skal du slappe av. For de fleste av oss er det dempede rolige nyanser, som ikke forstyrrer nattesøvnen.


Farger som grønn, blå-. På Sjøgløtt Hotell kan du også lage mat selv på felleskjøkkenet. Du kan dessuten slappe av på den møblerte terrassen i gårdsrommet eller leie sykkel på stedet for å se deg rundt i byen og området rundt. Hovedgaten i Kristiansan Markens gate, ligger en 2-minutters spasertur fra Hotell Sjøgløtt. Strandpromenaden finner du 100.


Sjøgløtt soverom

Se våre tilbud på Sjøgløtt Hotell i Kristiansand. Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår prismatch. Det kan gjerne være noe med litt kulør i. Mangler også å velge farge til vaskerom og gang, og setter stor på tips.


Jeg ønsker en lys grønnfarge på vegg, men jeg er litt usikker hvilke toner den vil knekke mot med skyvedørsgarderoben som over. En frisk sjøgrønn tone som oser av god energi! Mer er det ikke å si om denne fargen. Kjøkken med kjøkkenøy, og hyggelig spiseplass.


Badet har inngang både fra gang og hovedsoverom. Hovedsoverommet har i tillegg et walk-in og direkte utgang til balkongen. Toppleilighet med noe overbygget balkong med sjøgløtt , Nesten. Før sommeren ble soverommet malt i en lys blå farge, og denne gangen var det ikke bare en fondvegg som ble malt, men hele rommet.


Jeg skulle egentlig ikke male soverommet , men stakk til fargehandelen for å kjøpe mer av fargen sval sjø til stua. Hjem hadde jeg fått med meg fargen sjøgløtt. Det var jo noe med sjø jeg skulle huske. For tredje gang på litt over år.


Jeg har planer om å male veggene på soverommet igjen. Vi har nå eggehvitt på tak, gulv og vegger. Det blir veldig lyst og det passer meg dårlig da jeg helst trenger et mørkt rom å hvile i. Jeg tenker å male veggene og håper resten kan være hvitt.


Skal male soverom i fargen sval sjø, kan sjøgløtt brukes på kontrastvegg eller blir disse for like? Hadde det vært bedre med sjøsmaragd eller en. Velg mursteinstapet og skap en røff atmosfære i stua eller på soverommet.


Sjøgløtt soverom

Finn tapet med murstein i både lyse- og mørkegrå utgave,. Soverommet er malt med grå kalkmaling og gir et moderne uttrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg