mandag 21. november 2016

Hvit duk på rull

Her finner du billige duker i imitert stoff. Velg mellom flere farger! Kjøp online hos CC Hobby. Masser av spennende hobbyartikler. Få mer informasjon hos CC Hobby.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Søk Hvit Duk På Rull.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Spar mye på vårt store utvalg Duker og Brikker og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Bestill Online i dag og få rask levering. Bordduker og fest bord går hånd i hånd.


Derfor forbinder mange av oss hvite duker med spesielle anledninger som bryllup, dåp og konfirmasjon. I tillegg til den klassiske hvite bordduken har vi stoffduker i offwhite, grått, blått og sort. Med andre ord har vi garantert en duk som passer din stil og spisestuen din. En duk piffer enkelt opp et kjedelig spisebor uansett om det er til hverdag eller fest.


En bordduk fungerer også godt som beskyttelse mot flekker og søl. Duker er en veldig bra og smart innredningsdetalj i hjemmet som kan piffe opp et ellers kjedelig bord. Det kan forandre hele inntrykket av hjemmet ditt med en fin duk.


Hvit duk på rull

Det er også hyggelig å ta fram en pen duk når du får gjester på besøk, enten i hverdagen eller til fest. DUK DUNICEL RULL 25X25M HVIT. Duk på rull i god tykk kvalitet. Suverent fall, mykt materiale med tyngde. Du vil bli imponert over hvor fint dukene faller og hvor myke de kjennes ut på grunn av materialets tynge og opasitet.


Takket være en spesiell overflatebehandling, er utseendet helt annerledes enn andre papirdukers. Vekten og fallet i duken gjør Dunicel til et naturlig valg når kvalitet og utseende teller. Dunicel er også tilgjengelig i flere farger, størrelser og mønstre. Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers.


Hvit duk på rull

Du har ingen produkter i handlekurven. Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex. Sjekk ut Hvit Duk På Rull. Enkel, hvit duk av airlaid.


Duken tåler vann og kan brukes om flere ganger. Airlaid er et flott alternativ til vanlig duk , som er både slitesterk og myk som stoff. Skal du pynte opp til fest? Festkompaniet har pynt til enhver anledning! Papirduk m, hvit damask.


Sorter etter Bruk stigende rekkefølge. Vis kun netthandelsvarer. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Serviett 33cm hvit lag , Ant.


Selv profiltrykte servietter, kjennes som om de ikke er trykket på. Det er mulig at din nettleser ikke laster inn alle endringene med en gang, noe som kan føre til at nettsiden. For eksempel Norge, Frankrike, USA og Serbia.


Hvit duk på rull

Vi har oppdatert thanke. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg