mandag 14. november 2016

Refleksfritt glass

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Unngå forstyrrende refleksjoner og gjenspeilinger med et ekte refleksfritt glass fra Tru Vue. Med en refleksjonsgrad på bare blir glasset nesten usynlig og gir dine bilder naturlige farger og en ekte glans. Som bonus er glasset også UV-beskyttende og tar bort av de skadelige UV-strålene, noe som gjør at bildene dine holder seg lenger.


Tillegg refleksfritt artglass - 100. Lenger ned på siden velger du ut det glasset du vil ha, og deretter kjøper du rammen separat. Det passer til alle rammer, og eliminerer hele av alle refleksjoner samt av skadelig UV-stråling. Tru Vue UV glass har museumskvalitet, er refleksfritt med den høyeste grad av skarphet og kontrast og blokkerer for av UV strålene. Dette glasset har høyest kvalitet.


Refleksfritt glass

Tru vue AR glass er refleksfritt og har UV sperre og glasset passer godt til objektinnramminger etc. Ditt søk på refleksfritt glass ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Det originale kunstverket Mor med barn har en trykkflate på hele 74xcm. Med ramme gir det et bilde på en meters høyde. Meget eksklusivt innrammet med refleksfritt og beskyttende glass (merket på baksiden) og dobbel passepartout.


Påskrevet Farvet variant. Nerdrum nede til høyre. Her kan du raskt og enkelt målbestille tilbehør til rammen din. Velg mellom pleksiglass, floatglass (vanlig rammeglass med ekstra UV beskyttelse), refleksfritt glass eller speilglass. Disse produktene er kun tenkt og brukes i en ramme og kan ikke henges løst på en vegg siden det kan forekomme skarpe.


Refleksfritt glass

FAST LAVPRIS PÅ REFLEKSFRITT GLASS MED UV-SPERRE. Vi leverer refleksfritt glass med uv-sperre av høykvalitet. Glasset gir en korrekt gjengivelse av farger og du unngår gjenskinn.


Beskytt din kunst, ta kontakt med en av våre butikker i dag. Tilbudet på gjelder kun ved innramming, og ikke ved skifte av glass. Selger her et innrammet verk av Bjarne Melgaard. Refleksfritt glass har blitt meget populært hos Galleri SOS.


Refleksfritt glass

Ferdig innrammet med kostbar ramme og uv-beskyttende og refleksfritt glass. Trykk av den anerkjente kunstneren Håkon Gullvåg til salgs, innrammet med nydelig brun trelist og refleksfritt glass fra Brodin rammemaker! I tråd med at alle vil ha mest mulig innsyn til flammene, er det naturligvis mange som ønsker seg åpen peis, men det betyr ikke nødvendigvis at det er åpen tilgang inn til flammene – snarere at det er store glassflater. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside. Alle som har tilbragt tid i et rom hvor solen skinner rett i gjennom vinduene, vet hvordan det føles!


Hvis du fortsetter, godtar du retningslinjene våre. På markedet finnes det en mengde varianter av solavskjermende glass som vil gjøre det levelig for deg å oppholde deg innenfor vinduene i en solvendt fasade. Til tross for alt dette sier Einar at han aldri har bodd flottere enn han gjør nå : Hvilende på syrefri passepartout, trygt bevart bak UV-beskyttende refleksfritt kunstglass, og rammet inn av en valnøttfarget list i heltre. Legger man på UV- glass , ekstra passp.


Finn deg en rammemaker i ditt nærområde og skap en relasjon til ham så får du litt rabatter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg