fredag 25. november 2016

Bing og grøndahl juleplatter

Du kan sætte dem i en platter holder som vi har gjort her, eller hænger dem op på vægen. Hel samling kan også være aktuelt. Jeg har en stor annonse julepynt bl. Klikk på brukernavn og se mye fint, gammelt, antikk og retro.


Alle platter er sortering og i meget fin stand. Find juleplatter til samlingen.

Stort udvalg af platter fra bl. Køb juleplatter på GulogGratis. Der kommer løbende flere annoncer med nye tilbud. På DBA finder du altid et godt tilbud på både. Finn laveste nettpris her.


Royal Copenhagen juleplatter til salgs. Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.

Samling juleplatter (46). Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. Den blev oprettet 19. Grøndahl var især den teknisk kyndige. Danamantik på facebook.


Inskriptionen er Jule aften efterfulgt af årstallet. Juleplatterne er skårne i relief og dekoreret med koboltblå under glasuren og diameteren er 1cm. Fabrikkens tidligste produktion var biskuitfigurer, fortrinsvis efter Bertel Thorvaldsen, samt enkle brugsgenstande.


Hvis det nærmere er nips-genstande eller pynt, du er på udkig efter, så finder du for eksempel mors dag-platter, juleplatter og figurer i mange afskygninger. Selges helst samlet - gi bud! Kan sendes, mottager betaler p. BG juleaften platter. Sender gerne hvis der købes for 1kr eller derover (porto: kr). Det er mest her i fjorden folk har samlet på juleplatter fra PP.


PP lager fortsatt juleplatte, kan butikksjef Helena Teigen fortelle. Motiv Arhus Havneparti. Størrelse x 1cm.

Andre danske og udenlandske firmaer har nærmest stået i kø for også at markedsføre deres juleplatter. Heubach Platte dokoreret med vinterlandskab med træer. Fabrikken blev etableret på hjørnet af Vesterbrogade og Rahbek Allé på Vesterbro, på daværende tidspunkt uden for København.


I denne kategori finder du stel fra fabrikken. Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg