onsdag 16. november 2016

Spisebord over 3 meter

Pynt hjemmet ditt med unike designmøbler som er bærekraftige og skreddersydde for deg. Designmøbler til stuen, spisestuen, entré, kontor og soverom. Mange forskjellige designs.


Våre spisebord er solide og slitesterke, og mange av dem kan gjøres større. Se utvalget på skeidar.

Hvilket spisebord liker du best? La livet ditt innrede stua, bli inspirert her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Om du ønsker uttrekk til eller plater, da velger du det. Afrikansk Valnød til nypris kr 17.

Dette spisebordet hører til vår kolleksjon DUBAI, og kommer også i drivved med både sort eller hvitt understell. I Dubai kolleksjonen kan vi tilby salongbord i flere størrelser, spisebord , konsollbor sidebord osv. Du finner hele kolleksjonen her: Dubai Collection. Vi har også en Black Collection med tilsvarende møbler. Skap en ny stil med et nytt bord!


Når du skal velge bord bør du tenke over hvilke materiale du liker og hvor mye vedlikehold du vil gjøre. Hvis du liker å invitere venner og familie på middag bør du kjøpe et fleksibelt bord som kan justeres etter antall gjester. Tenk over hvilke aktiviteter bordet skal brukes til og velg et bord som passer til deres behov. Tenk over om du ønsker at valget av spisebordet skal skape en ny stil i hjemmet eller om det skal tilpasses den innredningen du allerede har.


I såfall er det en god ide å tenke over hvilke trematerialer og farger som allerede er i hjemmet. Deretter har du lysstyrker, en til arbei en til spisning og en til hygge. Vi anbefaler at du har ca. Vi er opptatt av å skape moderne og svært nyttig design for hverdagen. Ved å bruke ærlige materialer og ta hensyn til selv de minste detaljene, vil vi bygge bro over gapet mellom kommersiell design og håndverk av høy kvalitet.


Gigant hvidolieret massivt spisebord i 100x300cm og med 4cm topplade.

Barcelona spisebordet i hele 100x300cm, er med gennemgående 12x14cm ben, og det mest prangende spisebord i Barcelona serien. Når dine gæster ser dit nye Barcelona meter bord for første gang, forstår de hvorfor, du er den mest populære vært på vejen. Der findes desværre i dag rigtig mange kopier af denne type spisebord. Der er to firmaer der producerer denne type spiseborde i Danmark i en ordentlig og godkendt kvalitet.


Vi er den ene og den anden er fra en lille midtjysk by der hedder Skovby. Her spiser vi ikke bare våre måltider, vi gjør også lekser, tegner og spiller spill. Hos oss har vi et stort utvalg av spisebord til meget god pris. Skønt hus i Liseleje 7meter fra fantastisk badestrand (sand) og solnedgang over Kattegat! Ingen parkeringsplads ved nærmeste stran så den benyttes kun af områdets beboere.


Huset er i god stand bl. Spisebord Direkte fra Lager. Enten du leter etter et lite spisebord eller et stort spisebord , har vi utvalget for deg. Med slagbor uttrekkbare spisebord eller spisebord med illeggsplate kan du enkelt gjøre plass til flere når du trenger det.


Har du liten plass har vi også vegghengt klaffebord som sparer plass når bordet ikke brukes, siden det kan legges ned. Skala er høykvalitets spisebord - designet og produsert i Danmark. Serien kjennetegnes av stor fleksibilitet og mange valgmuligheter på form, materiale, farger og ben.


Med gode uttrekksmuligheter er disse bordene ideelle for mindre leiligheter eller for de som tidvis har behov for flere sitteplasser. Ser ok ut, men vi er ikke hudleger, så bare dra og få den sjekket. ALLTID sjekk føflekker du er usikker på, selv om de ikke ser spesielt farlige ut. Enten du trenger et kjøkkenbord eller et stort spisestuebord finner du et perfekt bord her!


Et spisebord bør være funksjonelt, det er her vi spiser, leser avisen, gjør lekser og skravler med venner og familie. Det er her familien deler daglige opplevelser. Vi spiser, gjør lekser, leser avisen eller prater over en kopp kaffe – spisebordet er på mange måter et sentralt møbel i rommet.


Derfor er det også viktig å ha et spisebord der du kan sitte komfortabelt og føle deg avslappet. VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


Ter et flot og funktionelt spisebord , der har udtræk med mulighed for udvidelse med enten eller tillægsplader på centimeter hver. Det betyder at spisebordet kan blive mellem , og meter langt, alt efter om du vælger den lille eller den store model.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg