torsdag 10. november 2016

Ikea puff med oppbevaring

Hvilken stil har du i ditt hjem? Se utvalget vårt av puffer her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Stort utvalg av interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne.


Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Gjør det ekstra komfortabelt med en fotskammel eller sittepuff. IKEA har mange fotskamler og puffer, blant annet i tekstil, skinn og rotting, og i mange forskjellige former og uttrykk.


En puff eller fotskammel, også kalt ottoman, er ypperlig til å hvile føttene på, men de kan også brukes som sittepuff for ekstra sitteplass eller som bord.

De har myke, strikkede trekk i ulike farger og mønstre. Bruk dem alene eller sammen i en personlig kombinasjon. Trekket er lettstelt siden det kan tas av og vaskes i maskin.


IKEA har oppbevaring til stue, kjøkken, soverom, bad - ja, alle rom i huset! Vi har også lagringsløsninger til uteplassen, garasjen eller boden. Med praktisk oppbevaring og lagring vil det bli enkelt å få orden hjemme, slik at du kan bruke mindre tid på å lete og heller gjøre ting du trives med. Trenger du mer lagringsplass? En puff er et lite møbel, men det kan gjøre utrolig mye med et rom!


La deg inspirere av vårt store utvalg puffer og skamler under. Her finner du både små og store puffer, puff med oppbevaring og puff uten oppbevaring , enkle fotpaller og pene paller som gir stuen din det lille ekstra. Bruk den som en ekstra sitteplass eller til oppbevaring av klær, leker, blader etc. I stua kan den fungere som ekstra sitteplass når sofaen ikke rekker til, eller den kan brukes som fotskammel når du vil hvile bena dine.


Lettplassert og stabil sittepuff med en trestamme og kledd med et mykt stoff. Vi har puff med oppbevaring og puff uten oppbevaring. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk Se vårt utvalg i puffer! A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.


Puff i stoff eller skinn.

Hvit puff med oppbevaring fra IKEA. Ikea kivik puff med oppbevaring , i fargen orrsta lys grå. Praktisk og fin puff med oppbevaringsplass inni. Svært god dekorasjon alltid føler til beboere for å være en lykkeligere person.


Ikke overmøbler stuen din med stoler som tar mye plass og som er vanskelig å lagre. Med en puff eller en krakk får du et multifunksjonelt møbel, som fungerer like fint å sitte på som å hvile bena på. Her kan du mikse og matche stoler med puffer for å få en unik stil.


Med en puff med oppbevaring har du alltid de viktigste tingene for hånden, eller føttene for den saks skyld. Samtidig skaper du en tøff stemning preget av hjemlig luksus. En puff med oppbevaring er et must for deg som ønsker praktisk oppbevaringsplass i en estetisk og komfortabel innpakning. Sørg for å ha oppbevaring der du kan, forklarer innredningsekspert Siv Elizabeth Egger i Ikea.


Flerfunksjonelle møbler er supert på soverommet. Sats på en seng med skuffer under eller plass til oppbevaring under. En puff ved fotenden vil også kunne skjule mer lagringsplass. Vi tilbyr et bredt utvalg møbler for oppbevaring til din stue, slik at du kan finne det perfekte oppbevaringsmøblet etter dine behov. Blant vårt utvalg kan du velge mellom muligheter for å vise frem eller gjemme innholdet, da møblene består av både åpne og lukkede løsninger.


Uansett om du har en liten gang eller et stort inngangsparti så har vi et entremøbler til deg. Om du har begrenset med gulvplass så anbefaler vi løsninger du kan henge på veggen som klestenger, knagger og hattehyller. Har du mer gulvareal tilgjengelig kan det være praktisk med en benk og et skoskap eller skohylle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg