mandag 14. november 2016

Veggur

Veggur

Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Flere materialer som stål, glass og tre.


Veggur

Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill idag og heng en designklokke på veggen i løpet av noen få dager! Veggklokker – finn en modell som passer i ditt hjem. Ved å velge et design på klokken som synes litt ekstra eller smelter inn i det øvrige interiøret kan du påvirke hvordan andre skal oppfatte atmosfæren i rommet. Dekorative og praktiske klokker til hjemmet.


Hos oss finner du et stort utvalg veggur og stasjonsklokker. Klokkene kommer i ulike modeller, farger og størrelser slik at du kan finne uret som passer din smak og ditt hjem. Trenger du et nytt veggur eller kanskje du bare vil friske opp innredningen hjemme? På denne siden finner du vårt utvalg av forskjellige klokker som kan pryde veggen hjemme hos deg.


Viserne stilles med hjulene på baksiden av klokkemekanismen. Et veggur er ikke bare en klokke men også i høy grad en del av interiøret. Hvis du tar direkte på viserne når du stiller klokken så kan du ødelegge urverket.


Vi anbefaler å bruke alkaliske batterier i klokka. Alle våre klokker bruker batteri. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Manage your wishlist 79-.


Veggur er et dekorativt innslag i ­interiøret. En klassisk rund klokke, et lekent gjøkur eller en tekanne med visere? Uranlegg og veggur har alltid vært et viktig område for Nortid-Gruppen. Vår lange erfaring gjør at vi har stor kompetanse på valg og sammensetting av riktige produkter innen uranlegg og veggur til kundenes beste.


Disse var beregnet på å henge på vegg ( veggur ). Felles for pendelurene var den karakteristiske lyden av drivverket. Tempoet varierte med lengden på pendelaksen og tyngdepunktet på pendelen, som kunne reguleres på forskjellig vis. Behandling av pendelur med slagverk.


Veggur

Nå er vi to faglærte urmakere og to lærlinger i verkstedet. I tillegg møter du stadig elever og studenter fra urmaker-utdanninger i Norge og Sverige. Vi reparerer og vedlikeholder alle ur, fra armbåndsur til store gulv- og veggur.


Se ønskelisten her Your wishlist is full, can't add more products there. Vi henter og bringer ur. Visning: Rutenett Liste Fant produkter. Asc- Karlsson Wall Clock Mr.


Med over års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Velg mellom ulike motiv, størrelser og funksjoner – vi har garantert et veggur som passer akkurat din arbeidsplass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg