onsdag 30. november 2016

Skohylle 50 cm bred

Få orden i skoene med et praktisk skostativ. Finn et skap som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter!

Sjekk ut den nye katalogen her. Flotte skohyller i praktisk design og flere størrelser. Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Oppbevaring til lave priser.


Les om vilkårene i garantiheftet. Skoene dine holder seg på plass og smuss forhindres fra å falle ned på gulvet, takket være den avrundede kanten foran på hylleplata. Bunnen forhindrer at smuss faller utenfor hylla.

Svenskprodusert skohylle av svensk furu, med tre nivåer. Skohylla har plass til par sko. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter. Entréen er det første man ser når man kommer inn i et hjem.


Derfor er det hyggelig å komme inn i en innbydende og ryddig inngangsparti. Et tips for å skape en koselig inngang er å sørge for at alt av yttertøy, sko og andre ting som plasseres i gangen har en plass: - Rydd unna skoene på en. Skoreol og skohylle. En skoreol eller skohylle er mindre kompakt, men dominerer ikke det visuelle inntrykket som et skoskap. En skohylle vil få plass overalt i hjemmet.


En annen fordel er at skohyller er at skoene er lett tilgjengelig når du raskt skal få på deg sko eller sandaler for å løpe etter bussen eller kaste søppel. Hos oss finner du prisgunstige oppbevaringsmøbler til gangen. Se hele utvalget vårt av hattehyller, benker, skohyller, kroker og kleshenger! Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. HDF-plater består av meget fine trefibre som er presset hardt sammen med lim.


Ved kjøp av eller flere sett kan du forstørre hyllen og doble plass til sko.

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Praktisk skohylle med hyller av stålrør og dryppebrett som tar opp fukt og smuss fra skoene som står i hylla. Justerbar skohylle i metall Gir god orden i entreen.


Spar plass og hold orden i skoene samtidig. Meget praktisk skohylle som rommer opptil hele par sko. Kan enkelt settes inn i skap eller mot vegg. Superpraktisk skohylle fra j-me. Lei av uorden på gulvet?


Denne praktiske og stilfulle hyllen flytter skoene opp på veggen. Sett gjerne flere over hverandre. Slik måler du: BYSTMÅL Mål rundt kroppen over bystens kraftigste ste helst med BH på. MÅL UNDER BYSTEN Gjelder BH og måles runddt kroppen under bysten. Vi gjør det enkelt å oppbevare klærne dine med vårt utvalg av garderobeskap.


Vi har også alt tilbehøret som trengs for å innrede ditt nye garderobeskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg