onsdag 25. desember 2019

Veggprint

VEGGPRINT – Heldekkende selvklebende veggtapet med digitaltrykk. Forskjellige kvaliteter, folietyper og tekstilvarianter er tilgjengelig og velges etter hva som er ønskelig og mulig iht veggens overflate. Hos oss finner du det meste innen storformatprint, som f. Banner, tapet, veggprint , print direkte på plate og mye mer. Kun fantasien setter grenser for hva vi kan levere.


Veggprint

Laget av høykvalitets kanvas, er dette veggprint settet vanntett og lett å rengjøre. Takket være det åker print, har dette veggprint settet et romantisk utseende. Ved oppbygging av messer og utstillinger tilbyr vi mange forskjellige løsninger. Vi produserer messer og utstillinger etter kundens ønsker, enten det blir brukt banner up, veggprint , utstillingssystemer eller kombinasjon av disse.


Gulvdekor og takheng blir også ofte brukt. Mulighetene er mange. For Solid Vedlikehold har vi levert en fullstendig grafisk profil. Samt foliering av biler, lastebiler, veggdekor med mer. Vi produserer messen etter kundens ønsker, enten det blir brukt banner up, veggprint , utstillingssystemer eller kombinasjon av disse.


Det er også levert klistremerker og annen. X-Gloo oppblåsbar reklamevegg tåler ekstreme værforhold og er tilpasset utendørs bruk - sommer og vinter. Levende farger på trykket og du bytter duken selv. Hvordan vil du style et rom med tropisk veggprint ? Mønsterene er veldig pompøse, og kan i noens øyne bli litt mye.


Stylingen kommer helt an på om man er en less is more- eller less is bore-person. Man kan fint sprite opp et ellers rolig interiør med tropisk veggprint uten at det blir helt crazy. Folie lastebil Bergen, solid. Heldekkende veggprint ble montert på Mellahuset i går kveld sammen med Det glade vanVidd.


Befaring på Tønsbergs topp i dag! Enkel, men fin komposisjon der linjene og perspektivet i motivet harmonerer godt med hverandre i bildet. Her representert ved Wallstories Oslo som jeg har samarbeidet med før. Veggprint virker ikke som går av moten på en stund. En nyoppdagelse for meg er Linn Wol en norsk illustratør som lager drømmende flotte bilder.


Bilder, illustrasjoner og tegninger av folk på veggen er hot om dagen. Easily share your publications and get. Skip navigation Sign in. Marco Reklame er et produksjonsselskap i skilt og dekorbransjen. Med over års erfaring i bransjen, har vi bred kunnskap innen skilt, dekor og displayprodukter.


Veggprint

PLAYCREATE, Fagerstrand. PlayCreate hjelper deg med design av utstillinger, produktdesign og 3Dvisualisering. Det vart ikkje pallplass på oss i dag, men da er ingenting å sei på innsatsen!


Me sett inn støtet fram mot neste turnering ! Du kan skrive innlegget nå og fullføre registreringen senere. Det har stått nesten ferdig siden september, med lamper og detaljer pakket bort i. Se hva Bente Lill Bergh Westlund (bentelillb) har oppdaget på Pinterest, verdens største samling av ideer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg