tirsdag 31. desember 2019

Skjule ettervekst

Håravfall, Ettervekst - Viviere. Viviere er et ledende europeisk merke, med flotte produkter for tykkere hår til rimelige priser. Du kan få tykkere hår på mindre enn ett minutt. Det finnes egne produkter beregnet på nettopp ettervekst. Disse går oftest under navnene root concealer, eller root touch-up.


Disse er beregnet som midlertidig løsning på ettervekst som har blitt litt for lang, og kan også brukes til å skjule grå hår, om ønskelig. Det kan være en utfordring å skjule ettervekster. Derfor har vi samlet en rekke tips som kan hjelpe deg i nøden. Slik skjuler du dine grå hår og ettervekst. Liten tid og ikke tid til frisørtime nå?


Da har vi redningen for deg. Vivere Volume Fibre går fort og enkelt – på bare sekunder får du fire ganger fyldigere hår. De små bomullsfibrene er ladet med statisk elektrisitet og fester seg derfor enkelt på ditt hår. På denne måten får du mer volum og kan effektivt skjule din ettervekst. Vask og tørk håret nøye før du påfører Viviere Volume.


Skjule ettervekst

Instant Root Concealer fra Charles Worthington dekker ettervekst og grått hår, uten time hos frisøren! Alle tørrsjampoer danner et hvitt belegg selv de som inneholder farge, noe som gjør håret matt og skaper en illusjon av mindre ettervekst. For at produktet ikke skal bli for konsentrert på ett område i hodebunnen, er det lurt å føne produktet ut med kald luft, slik at sjampoen fordeler jevnere over etterveksten. Her har jeg prøvd å skjule etterveksten med en flette i front og et skjerf, med mer eller mindre suksess. Mitt nylige frisørbesøk har heldigvis kjøpt meg litt ti men den kommer snart igjen!


Spray godt med tørrshampo (tilegnet din farge). Dette hjelper til med å mykne opp ettervekst -kanten. Selv om det i det siste har vært trendy med en mørkere ettervekst og lysere tupper i håret, kan det likevel være på sjenerende, og av til lite flatterende, å ha en rett ettervekst som ser ut som en motorvei. Særlig ille blir det dersom man har farget håret mørkere og får en lys ettervekst. Greyfree hårmascara hårfarger for å skjule ettervekst.


Skjule ettervekst

Grayfree er en midlertidig hjemmebehandling hvis etterveksten kommer før neste frisørtime. Sitter godt, og kan fint trenes med. Erstatter ikke fargebehandlingen, men gjør at du kan skjule ettervekst fram til neste behandling. Her er produktene som kamuflerer de første grå hårene.


Hårmaskaraen GreyFree dekker både grå hår og ettervekst ,. Dette utrolig smarte cover-up settet fra Whjelper deg med å skjule ettervekst og kamuflere grå hår. Skjul ettervekst eller grå hår! Børst pudderet på etterveksten og håret vil se jevnt ut fra rot til spiss. Pudderet kan brukes daglig. Dette produktet er for blondiner, men det finnes også i fargene sort, mørkebrun, brun og lysebrun.


Annette Haga viser hvordan du enkelt kan skjule. Er du mørk i lengdene og har grå ettervekst , kan det være fint å gå litt lysere for at ikke ettervekst skal bli så tydelig. Det er også fint med litt striper i håret, det gir håret liv og det ser fyldigere ut. Vi velger ofte farger i forhold til din naturlige hudtone og øyefarge, forteller Bjørnevoll. Tidligere brukte vi hårpudder, men det var vanskeligere å få jevnt.


Det er dessuten veldig effektivt om du ønske ekstra volum i din frisyre, vil skjule ettervekst eller gå fra hestehale den ene dagen og utslått hår den andre uten å måtte vaske håret. De fleste blondiner synes etterveksten kommer raskt etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg