mandag 23. desember 2019

Sigural klar grunning

Merkevarene til lave priser. Antall strøk: strøk anbefales i de fleste tilfeller. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


Beskrivelse av førstehjelpstiltak Merknader til lege Behandle symptomatisk. Kontakt spesialist på giftbehandling om store mengder har blitt svelget eller inhalert. Vern av førstehjelpspersonell:Det skal ikke iverksettes tiltak som medfører personfare, eller av personer uten tilstrekkelig opplæring.


En 2-komponent klar grunning med meget god slitestyrke og kjemikaliebestandighet. Sigural lagres frostfritt og utilgjengelig for barn. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte.


I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Grunningen er klar og skal påføres med ett strøk, før du påfører to strøk med maling. Man må være nøye med grunnarbeidet og følge produsentens anvisning til forarbeidet.


Gulvet skal være helt tørt og ingen tegn til fuktighet,det skal også vaskes med syre eller slipes lett over med en slipemaskin for å få skikkelig feste,for derreter å grunne med klar epoxy grunning fra sigural. Antikkhvit, Skygrå, Varmgrå og Grå. Fargeindikasjonene nedenfor er kun veiledende. Hos MAXBO finner du et utvalg slitesterk og rengjøringsvennlig Epoxymaling.


Lagres i henhold til lov om brannfarlige varer. Kjøp på nett eller i butikk. Går det mer enn timer mellom strøkene må gulvet mattslipes. Påføringsmetode: Rull el. Klikk for større bilde.


Du mottar SMS og e-post når din reservasjon er klar for henting. Luftbobler kan oppstå dersom underlaget er porøst, fuktig, ikke påført grunning , dersom varmekablene står på eller man for eksempel har pisket luft inn i blandingen av herder og base. Det kan være mange årsaker til at det oppstår luftbobler.


VISIR Oljegrunning Klar brukes som grunning før man skal beise bart treverk ute for å få god heft og beskytte mot råte. Anbefales også som grunning før man maler bart treverk i den kalde årstiden. Noen som har noen tanker eller erfaringer med dette? På løsere, sugende puss og betongflater grunnes det med. Luktsvak blank to-komponent epoxy maling til innvendig bruk.


Maxbo har gulvmaling til alle underlag som for eksemepl tregulv, laminatgulv, parkettgulv og betonggulv mfl. Blanke flater slipes lett, betong med en diamantsliper, tre med slipepapir. Sugende flater strykes med en grunning beregnet for epoxy. Sprekker fylles med epoxysparkelmasse, som jobber optimalt sammen med den spesielle malingen. Specialfärg för hårt belastade betonggolv.


Sigural klar grunning

Finns i Silvergrå, Skygrå, Varmgrå och Stålgrå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg