fredag 27. desember 2019

Trademax kundeservice

Trademax kundeservice

Alltid lave priser og et stort utvalg! Stortutvalg av spisestuer online. Utsalg med opptil rabatt. Vi har stort utvalg av hagemøbler! Hos oss finner du fremfor alt.


Enkelte dager tar de ikke telefonen i det hele tatt. Trademax startet virksomheten. Vi skal flytte og jeg er på utkikk etter en del nye møbler. Men denne gang går det veldig dårlig.


Afbestilling af ordrer der endnu ikke er håndterede er omkostningsfrit. Forferdelig kundeservice. Vår forretningsidé er å tilby produkter til markedets absolutt beste priser uten å gi avkall på kvaliteten. De bruker nesten mnd. Vi kan levere til alle kunder uansett hvor du bor i landet og til laveste pris.


Trademax kundeservice

Vi står dessuten for personlig service som innebærer at du slipper å bli koblet til forskjellige personer eller måtte sitte i kø til kundeservice. Tungvint og dårlig kundeservice ! Dårlig service, treg leveranse og dårlig kundeservice. Anbefaler sterkt og holde seg unna bestilling på nett hos dem. Fantastisk å få varene på døra til en lavere pris totalt enn å handle selv i butikk.


Jeg er som sagt fornøyd. Har ikke prøvd å klage eller noe da, siden jeg. Noen som har kjøpt noe på trademax. Her har vi samlet de vanligste spørsmål og svar slik at du som kunde skal kunne finne svar på dine spørsmål så raskt som mulig.


Trademax kundeservice

Er det noen som har erfaringer med å kjøpe varer hos trademax. Da vi valgte å kjøpe en skjenk og TV-benk fra trademax var inntrykket mitt at de var en real forhandler. Vi leverer lagervarer inden for 5-hverdage, på en tid der passer dig! Kjøp til kampanjepriser!


Vi er desværre usikre på hvad der er gået galt i din oplevelse med Bring, men hvis du sender en mail til vores kundeservice omkring din oplevelse, vil de helt sikkert hjælpe dig. Vi arbejder stendigt på at gøre oplevelsen med os og Bring bedre, og tager gerne imod både god og dårlig feedback. Tror det er greit å kjøpe små, lagerførte ting der.


Trademax kundeservice

Når det gjelder større ting: aldri mer! Elendig kundeservice underveis, hver gang vi kontaktet dem for status ble vi satt til en ny person som ikke hadde peiling på hva vi snakket om. Det er jo helt håpløst! Vi tilbyr flere forskjellige betalingsmåter og dagers angrerett. Sikre leveranser med betalingsløsning fra Svea.


Pass på at kundeservice kun har åpent på hverdager, så hvis du ønsker raskt svar så er dette de beste dagene å kontakte dem på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg