fredag 6. desember 2019

Peewee kattetoalett

PeeWee EcoDome kattetoalett mørkegrå. Pee Wee Eco Classic er en innovativ, todelt sandkasse som fjerner tisselukt, er hygienisk og holder kattens poter tørr etter toalettbesøket. Pelletsene er resirkulerbare og biologisk nedbrytbare.


Et bærekraftig og økologisk kattetoalett med et system basert på 1 nedbrytbare materialer. Denne typen kattetoalett minsker sandsølet utenom kassen, og har som regel også andre fordeler som kullfilter i taket som hjelper mot kattetisslukt. Kjøp din kattedo her! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi.


Hjemlevering på døren på 2-hverdager (pluss 1-dager hvis du har landpostbud). Trepellets lages av sagflis fra nøye utvalgte svenske nåletrær: svensk gran og furu. Sagflis fra disse trærne absorberer fukt og nøytraliserer lukten av ammoniakk. Resten av urinen blir absorbert av pelletsene i den øverste kassen og deretter faller de fra hverandre og blir til sagflis. Det er tilnærmet luktfritt, veldig økonomisk i bruk og svært hygienisk.


Peewee kattetoalett

Når katten tisser i pelletsen vil den smuldre opp og falle gjennom hullene fra øverste del og ned i underdelen. Toalettet har to bunner som skal ligge oppi hverandre. Den øverste fungerer som en sil og har mange små hull i bunnen. En høy model for de som har katter som krafser mye, og en lav model.


Den høye modellen kommer i fargene grå og hvit, den lave i fargene hvit og lyse blå. Peewee kattetoalett 3,-Solgt. Dessverre har det dukket opp et problem.


Peewee kattetoalett

Kattedo hus med dobbel bunn. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å spare din handlekurv, valg og innstillinger i nettbutikken. Gjennom å fortsette godkjenner du dette. En sekk på liter rekker til opp mot månders bruk. Det holder et kattetoalett ute av syne og har plass til en katteseng på toppen.


Et kattetoalett varer ikke evig. Bytt den ut nå og da. Når katten skraper på toalettet, skapes det sprekker i bunnen, der skadelige bakterier og andre uhyggeligheter kan samles. Avhengig av antall katter i husholdningen og kattesandens grovhet, kan det være bra å bytte kattetoalett etter 6-måneder. Alt av kattetoaletter og kattedoer til din katt - Stort utvalg og gode priser!


Peewee kattetoalett

Levering på døren - Fri frakt over 49- Bestill på petworld. Det gjør du i innstillingene i nettleseren. De er laget av 1 fornybare råstoffer og er 1 biologisk nedbrytbare. Trepellets har dessuten den unike egenskapen at de absorberer mye mer fukt enn alle andre produkter som brukes i kattedoer. I tillegg absorberes også vond lukt fullstendig av våre trepellets.


Ser ju alltid fräscha ut och det luktar inte. Nybliven kattägare till Älgot från Sthlms Katthem som var van vid sand. Började att ställa en enkel låda med sand ovanpå pelletsen och efter en vecka blandade jag lite sand i pelletsen och nu accepterar han Pee Wee toan fullt ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg