torsdag 12. desember 2019

Lage gardinbrett selv

Gjør det selv – få inspirasjon og ideer som du kan gjøre selv hjemme. Forny interiør, hagen eller huset – finn de beste gjør-det- selv tipsene her! I hagen og uterommet Når vinteren er på sitt kaldeste er det både hyggelig og populært å pynte opp med islykter.


Se her hvordan du kan lage din egen lykt. Skal du lage mat til mange kan du gjerne kjøpe et helt lam, da får du pinnekjøttsider.

Spør forretningen om å gjøre grovarbeidet for deg med å kløyve lammet i to på langs, og skjære av lår og bog. Lår og bog puttes i fryseren til vinterens lammesteker og lammegryter, og resten brukes til pinnekjøtt. Fruen i huset har talt. Hun ønsker seg gode gammeldagse gardinbrett , sånn som man kan sette krus-hunder og annen manskit opppå.


Er det noen som har ideer hvordan slike kan se ut? Kanskje det hadde blitt tøfft med lys bakom disse. Selv om Eva ble ferdig med julekortene i slutten av november, ble det ikke november-kort av den grunn.


I postkort-tjenesten veler du nemlig hvilken dato postkortene skal komme i postkassen på.

Hun har også sendt et spesiallaget julekort til ungene sine fra nissen, som skal komme fram på bittelille julaften. Måltagning og montering Vi kommer gjerne på hjemme besøk der vi har med et lite farge utvalg av produktene du er intresert i, gir deg råd om plassering og type gardin løsning. Nå leverer vi direkte på døren i Oslo-området.


Gardinbrett - levers i trehvit, beiset eller lakkert. Ellers i landet be om pris. Slik lager du pinnekjøtt selv. Har du tenkt å lage ditt eget pinnekjøtt?


Da er det viktig å starte i god tid. Et tips er å kjøpe et helt lam,. Disse fine stjernene har Malin Hjertholm Molde laget av nettopp doruller. Ved å klippe opp dorullene i flere små striper, kan du enkelt lime de sammen til røffe stjerner du kan henge i vinduet eller på juletreet.


Perfekt gjenbruk og billig alternativ til julepynt du kan lage selv. Norges eneste gjør det selv magasin. Litt vanskeligere å lage med bord som spikres på lekter, enn bord som tres ned i H-stolper.


Gjerdet er enkelt og består typisk av loddrette H-stolper, der komposittbordene kjøres ned i spor i stolpene. Du kan lage stolper selv av trykkimpregnerte materialer, eller du kan kjøpe også stolper av kompositt.

De fineste sengegavlene lager du selv En sengegavl rammer inn sengen og gir det lille ekstra til soverommet. Her er oppskriften på tre gavler du kan lage selv ! Du trenger ikke å tilbringe all førjulstiden i butikkene – noen av julegavene kan du lage enkelt selv. Hjemmelagde og spiselige gaver er perfekt til den som har alt.


Dessuten er det ekstra koselig å gi bort noe som er selvlaget. Spiselige gaver gjør seg bra på glass eller pakket inn i cellofan, og kan pyntes akkurat som du ønsker. Du kan her også eksperimentere med nye smaker for å finne din nye favoritt. Skulle du ha noen spørsmål om hvordan du lager din egen snus er det bare å kontakte oss. Kjøp din gjør det selv snus på nett her!


Noen sier at fettet på vilt ikke er godt og blir harkt med tida. Bør jeg kjøpe inn grisefett for å lage kjøttdeig? Hilsen nybegynner med kenwood.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg