mandag 30. desember 2019

Rundt speil med reim

Rundt speil med reim

Her finner du alle runde speil. Stort sortiment med speilene du vil ha. Vi har noe for en hver smak. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Speil kan få et rom til å virke større og lysere.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Men faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av bolig. Torget Til salgs Møbler og interiør Dekorasjon og pyntegjenstander Speil.


Behovet for naturlig lys melder seg ettersom vi maler veggene i mørkere nyanser. Et speil reflekterer lyset og er dessuten veldig dekorativt enten alene eller i selskap med flere. Speil er en flott interiørdetalj som skaper lys og rom.


Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg. I varehusene våre finner du speil til alle rom. Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning.


Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. Speil er uunnværlig i et hjem, uansett om det er snakk om et helfigurspeil til soverommet, et lite rundt speil til gangen eller baderomsspeil. Et speil kan brukes til mye mer enn å bare sjekke at dagens outfit matcher og at håret ser bra.


Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Speil leveres i mange ulike fasonger og former. Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte speil som enkeltprodukter der det måtte passe. I enkelte modeller leveres også speil med stikkontakt. Den runde formen gjør speilet spennende og elegant.


Savoy speilet er også plukket ut som et av Kathrine Sørlands favoritter. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Riktig speil setter stilen på badet og gir både lys, dybde og romfølelse til badet ditt. Rundt speil med metallramme. Legg til praktisk og stilig LED-belysning for ekstra stemning.


Våre speil og speilskap matcher breddene på samtlige av våre servantskap, og finnes i både rund og firkantet utførelse og med mange spennende og praktiske tilvalg bak speildørene. Ovale speil tar gjerne litt mindre plass enn rektangulære og runde speil. Kanskje enklere p plassere inn på veggen din. Mange liker den ovale formen på speilet. Speilet på badet er en viktig del av innredningen – både fordi det er et element som har en viktig funksjon, men også fordi speilet kan være med på å gi badet ditt en personlig look.


Skal speilet være rundt eller firkantet, med eller uten lys, og skal det kunne fungere som skap? La deg inspirere av utvalget vårt av baderomsspeil her. Speil har både estetiske og praktiske funksjoner i et rom. Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss.


Rundt speil med reim

Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse. Moderne, enkelt og vakkert speil som passer inn i hvilket som helst hjem. Perfekt til gangen, badet eller soverommet.


Rammen er utført i pulverlakkert stål, og speilet henges opp ved hjelp av et silikonbånd som går hele veien rundt. Vi i MegaFlis kan tilby et variert utvalg av store speil , små speil , firkantede speil , runde speil , speil med lys og speilskap, slik at du skal kunne finne et som passer ditt behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg