mandag 23. desember 2019

Lage spisebord selv drivved

Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge.


Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Alt du trenger er en enkel lampe, ståltråd og selvfølgelig drivved. Et par timer senere har du en tøff lampe du kan vise frem til gjestene dine. Vis frem de fineste klærne dine!


Lag et like fint, om ikke finere, selv ! Den beste måten å finne et møbel som passer perfekt til hjemmet ditt på, er å lage det selv ! Og du trenger ikke være håndverker for å få det til, bare sjekk her! Se så mye vakkert du kan lage av drivved. Ta en tur ut og plukk!


Bilde: Kilder skrevet lenger ned. Interiør – møbler – maling. Fem spisebord du kan lage selv ! Ikke blakk deg helt for å få et stilig spisebord. Det fineste lager du nemlig selv ! Lage spisebord selv drivved mange som har spurt etter bilder av bordet som min lage driftige samboer laget dagen før julaften. Et tips om en annen måte å lage drivved effekt ser du her.


Men både drivved og fargen shabby synes jeg blir for brun. Jada, mitt i jobbehelgen min skal det lages nytt spisebord. Beis deretter med valgt interiørbeis, jeg brukte drivved. Har så lyst til å lage lignende selv , men får meg ikke til å selge spisestua. Det startet egentlig som en hobby, ting vi ville lage til oss selv.


Har folk virkelig ikke annet å ta seg til? Jeg er rett og slett helt sjokkert! Makan til unyttige tips skal du lete lenge etter, skriver Ella-Ella i forumet.


Har du meninger om saken, del det gjerne i artikkelkommentaren under. Etter år, har vi laget det meste, men gleden er like stor når vi. Vi lager alle produkter etter ønskede mål. Jeg hadde lyst til å lage i ekte drivved , men det blir solgt ut på finn så utrolig fort, og jeg har dessverre ikke tid til å plukke det selv. Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia.


Lage spisebord selv drivved

Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Mange forskjellige designs. Se ukens gode tilbud nå. Se vårt store utvalg av bord i kjent design.


Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet. Lag ditt eget spisebord på 1-2-3! Trenger du nytt spisebord , eller kanskje et ekstra fordi du venter mange gjester, trenger du hverken blakke deg eller bruke mye tid på å ordne et. Har du et par bukkebein og noen planker kan du lage et bord på ganske kort tid.


Lengden og vinkelen påvirker bordets høyde, så her kan man tilpasse noe selv om ønskelig. Sett plankene i kryss og monter en skrue midt i krysset, slik at du kan justere de etterpå. Sett krysset slik at skruen ikke vil synes fra utsiden av bordet. Et spesielt beslag gjør det stabilt også uten håndverksmessig kompliserte sargforbindelser.


Men det beste: Skal du kjøpe et slikt bord ferdig hos en møbelforhandler, må du ut med en god slump penger. Men ved å bygge det selv , kan du spare en fin sum og heller investere de sparte pengene i et skikkelig festmåltid. Her kan du selv regulere hvor mye du vil ha med hvor lenge og hvor mye du pusser.


Jeg holder på å pusse opp et spisebord selv , og skal ha bordplaten beiset. Jeg skal lage nytt på bordet mitt nå. Tips: Du kan få til drivved fargen ved å lage en blanding av del hvit (vannbasert) maling og deler vann. Mal greiner du finner (som er fri for bark) ett eller flere strøk til du får effekten du er ute etter. Lady har også en egen maling som heter drivved , som har en flott matt effekt og den helt rette gråfargen.


Og hva er vel bedre enn å få lage noe selv av ting som en finner etter en rusletur i fjæra like i nærheten. I dag er hyttetomta fylt med drivved og annet trevirke som skal bli til bor stoler, benker, pyntestiger, lysestaker, skapfronter, speilrammer, knaggoppheng og ellers det kundene måtte ønske. Vi jobber utendørs – og bare i godvær. Dette er en familiegreie, barna skal få være med når vi holder på å lage ting.


Lage spisebord selv drivved

Alltid design i kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg