tirsdag 3. desember 2019

Stikkontakt design

Stikkontakt design

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Vi finner de beste løsningene for deg. Frakt kun 5- Gratis innpakning.


Stikkontakt design

Stikkontakter finnes i flere varianter og design. ELKO Plus er firkantet i formen og leveres i hvit, aluminium og sort utførelse. Det finnes også rammer til stikkontakter i ekte naturmaterialer som stål, skifer og glass. Design dobbel stikkontakt Bachmann Twist Beste pris hos Elmaterialer.


Til bad så trenger du en stikkontakt med IP-grad 44. All elektronikk som skal kobles til fast installasjon må utføres av en godkjent elektrisk installatør. Tips: Husk å montere heller noen ekstra stikkontakter enn for få.


Stikkontakt design

Så slipper du å ende opp med med å måtte bruke skjøteledninger. Elektroimportøren har et stort utvalg av innfelt stikkontakt fra de store merkene som Elko, Elko plus, Namon og Kontakt-S. Velg blant innfelte stikkontakter i mange. Elhandel tilbyr også en rekke forskjellige pup-up stikkontakter. Disse er meget funksjonelle og kan felles inn i benkeplaten, overskapet eller kanskje skrivepulten?


Mulighetene her er mange. Se vårt utvalg og bli inspirert. Den mest vanlige stikkontakten - ELKO RSer rund i kantene og hvit. Med jord og barnevern. Har du behov for en ny stikkontakt ? Vi har et stort utvalg og de nyeste stikkontaktene innfelt, på vegg, nedfellbar, til bad og mye mer!


Stikkontakt design

Vi fører de største merkene som Elko, Elko plus, Namron og ABB! Vi har stikkontakter med eller uten jor ulike farger og USB. Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet Finn både inne- og utebelysning på nett her! Glass: Glassrammene tryller med lyset, og gir en helt spesiell virkning.


Lavtbyggende innfelt dobbelt stikkontakt i ELKO Plus design. Vi tilbyr lysbrytere og stikkontakter som matcher smaken og interiøret ditt! Match ditt interiør med brytere og stikkontakter i moderne design. Lysbrytere og stikkontakter finnes i utallige farger og former som bidrar til å skape en helhet i hjemmet ditt.


Velg i ulike materialer og farger. Fritt valg i plast, stål, glass eller skiferstein. Still inn tiden via en timer. Så enkelt og billig har det neppe vært før å oppfylle behovene sine for strømuttak.


På våre nettsider kan du velge mellom mange forskjellige design og idéer. Jordet eller ujordet stikkontakt ? Norske forskrifter krever i dag at alle nye installasjoner skal ha jordede stikkontakter, men på grunn av at det er forbudt å blande jordede og u-jordede kontakter skal det fortsatt brukes u-jordet stikkontakt når det monteres flere nye stikkontakter i eldre hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg