fredag 27. desember 2019

Ticket to the moon hengekøye test

Ticket to the moon hengekøye test

Vi har masse hengekøyer på lager. Her kan du gjøre årets kupp! Finn laveste nettpris her. Hengekøye du kan bære i lommen.


Vi fokuserer på å ha stort utvalg, med kids, enkel og dobbel hengekøye. Denne er lett å ta med seg, og lett å henge opp. Ticket to the Moon er laget i tynn fallskjermsilke, og den skal tåle opptil 2kg. Skal du ha med opphengstau, myggnetting og tarp må du kjøpe dette separat.


Ticket To The Moon er testens billigste hengekøye og den kommer best ut i testen med terningkast 5. Den er enkel å henge opp og har fine justerings- og strammemuligheter. Den har en smart løsning med en lomme i hengekøya til oppbevaring, og det er den eneste hengekøyen som har medfølgende teltplugger til tarpen. Les tester og omtaler før du kjøper. TTTM hengekøyene er enkel å sette opp og kan brukes på tur, i hagen og på hytta. Passer like bra til avslapping som til overnattinger eller lek og moro.


Dobbel hengekøye , Oransje. Jeg har dette, og det fungerer glimrende. Problemet er bare at det veier like mye som hengekøya , om ikke litt mer. Det pakker også litt mer enn køya.


Vi bruker typen Ticket - to-the-Moon , men det finnes flere andre merker som Norske Amok, Dovrefjell eller Exped. Husk å få med opphengstau til hengekøya ! Med et tarp kan du henge opp et tak over hengekøyen din som vil beskytte mot vær og vin slik skaper du en lun atmosfære i hengekøyen. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Ticket to the moon hengekøye test

God plass til en person. Myggnettingen er tett, som gjør at den stenger ute selv de minste knott og smådyr. Myggnettet vi selger nå er tettere enn fjorårets modell, for å gjøre din tur enda bedre. Klarte å få lagt liggeunderlaget mitt oppi og sov som et barn.


Heldigvis kom jeg over noen gode tips til overnatting i hengekøye på bloggen til Tursøstre, og det var også mye gode råd å få på Tursenteret til DNT Oslo og omegn, villmarksavdelingen på XXL og hos Oslo Sportslager. Sammenlign tilbud fra. Glidelåsåpningen kan åpnes på hele toppen av myggnettet. Det gjør det enkelt å komme seg ut og inn av hengekøyen med myggnettet montert.


Ticket to the moon hengekøye test

Man kan også bruke køya som vanlig når glidelåsen er åpnet. Kommer med justerbart opphengstau. Her i Norge har vi i hele høst sett disse hengekøyene i reklamer og promoteringsvideoer for grader Nord på TVNorge.


Deltakerne måtte nemlig sove i disse hengekøyene 700! Nettet har hele hull per cmog vil beskytte deg mot alle typer insekter som biter, også de aller minste. Materialet er det samme som brukes i fallskjermer og er svært behagelige å ligge i. Den brukes blant annet i grader nor jakten på kjærligheten, ekstremsportveko på Voss og planlagt brukt iDropped - Heltenes kamp på TV2.


Ticket to the moon hengekøye test

Se vårt utvalg på sport1. En kompakt og lett veske, for en solid og stor hengekøye ! Men det er ingenting i veien for å bruke hengekøye når det er kjøligere i været. Det du må passe på, er at du har god isolasjon under deg.


I hengekøya presses soveposen sammen, og med kun tynt hengekøyestoff mellom deg og nattevinden, blir det fort kuldebruer som gjør det utrivelig og kaldt fra undersiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg