onsdag 18. desember 2019

Lakk til metall

Bredt og omfattende utvalg av kvalitetsverktøy til overflatebehandling. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter.


Alt fra enkle primere til avanserte 2-komponente UV-bestandige topplakker. Klikk HER for å lese mer om ulike muligheter for forbehandling av metall før lakkering.

Oppstrøksplate for fargesjekk, metall (100pk) For oppstrøk av lakk. Velg hvit, lys grå eller mørk grå. Av og til holder det ikke med vanlig maling, men kan hende du trenger en tynnere og mer hurtigtørrende type, som må påføres i flere lag.


Da kan spraymalingen vår være tingen. Den finnes i forskjellige farger og glansgrader og fester på mange ulike underlag, som f. Hos MAXBO finner du metallmaling til utvendig bruk. Merke: Bengalack og Hammerite.

Kjøp på nett eller i butikk. Emaljelakk kan brukes på underlag som tre, metall og hardplast og egner seg like godt til hagemøbler som til postkasser, brødbokser og smijern. Quick Emaljelakk fra Scanox er en syntetisk lakk med god slitestyrke høy glans.


Hos fargehandleren kan lakken blandes i samtlige farger på fargekartet. Lakk i original farge Products Rustbeskyttelse Products Original lakk – blandes etter lakk kode Vi blander etter farge kode – du får lakk i fargen etter original fargen. Pensel, i boks eller presset i sprayboks. Fyllprimer fra ColorMatic, proff 2-komponent grunning til metall på sprayboks. Trenger metallgjerdet et nytt strøk maling?


Eller skal hagemøblene fornyes med en annen farge? Vedlikehold av lekestativ, smijernsport eller andre metalloverflater kan forlenge holdbarheten, og gjenoppfriske gamle rustne flater. Vi tilbyr et variert utvalg av maling til metall. Med Hammerite Metallmaling beskytter og maler du raskt og effektivt metalloverflater etc. Til forskjell fra tradisjonell maling kan du male direkte på rust.


De ulike spraytypene vi har i vårt sortiment kan anvendes på metall og treverk. Har du spørsmål angående lakk eller andre produkter under maling? Rust-Oleum CombiColor.

Metallmaling som kan brukes direkte på rust. Vi hjelper deg gjerne! UV Beskyttelse H2- Ekstremt brannfarlig aerosol. H2- Beholder under trykk: Kan eksplodere ved oppvarming. Meld deg inn i vårt nyhetsbrev!


Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Klikk på bildet og få opp tips om bart stål. Vi selger alt fra slipemateriell og sparkel til lakk og klarlakk. Quick Universallakk er sprayen for store og små prosjekter.


En alkyd emaljelakk som gir en blank, hard og slitesterk overflate. Godt egnet til sykler, småreparasjoner på biler, gjerder, portstoler, hagemøbler, innredning og lignende. Med lakk kan du gi metall , tre eller plast et nytt og fresh utseende. Fleksibel lakk som ikke flasser.


For bruk i motorrom, på polerte aluminiumsfelger, ventildeksler etc. Varmebestandig til ca. C- Tåler bensin 4ml.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg