torsdag 12. desember 2019

Lage egne plantekasser

Sjekk ut Lage Plantekasser. Vi viser deg blant annet hvordan du bygger et billig høybe hvordan du lager en sneglekant til høybedet, hvordan du setter hjul under høybedet, og hvordan du kan lage et høybed som gir deg le på terrassen. Plantekasser kommer i de fleste former og materialer og kan være enkle å lage selv.


Lage egne plantekasser

Eller kanskje du har ekstra god appetitt og behov for mange planter. Men det er ikke alltid det egner seg med en vanlig firkantet boks. Så hvorfor ikke lage noe annet?


Kristin Mobakk i Hey’di synes det er gøy at folk er opptatt av å lage ting selv, og forteller at hun selv har støpt en krakk, med kosteskaft som bein. Dette er noe alle klarer. Har du en drill med blandevisp og tilgang på vann er du langt på vei, sier hun. Det krever absolutt ingen forkunnskaper, og tar ikke masse tid. Elevene kan få ansvar for egne plantekasser eller at klasser får utdelt et.


Lage egne plantekasser

Askholmen fra Ikea (kr 2pr. stk.) er en enkel, men dekorativ plantekasse. Liten plass i hagen eller ingen. Elevene får dyrket råvarer som de kan lage bærekraftig mat av. Av denne grunnoppskriften kan du lage bratwurst i kveil, urøkt urtepølse eller hot chilipølse.


Ta med barna eller vennegjengen og lag ditt eget pølseverksted. Det blir bare flere og flere bruksområder for cortenstål etter at populariteten nå er i sterk økning. Forside Grunnarbei mur og betong Fiberbetong i sekk for å lage egne plantekasser , møbler o. Vi tilbyr også plantekasser i ferdig rustet tilstand i kategorien: cortenstål plantekasser og vi kan også lage det du måtte ønske på egne mål på forespørsel. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Lage egne plantekasser

De aller fleste blomsterkasser og plantepotter er designvarer som passer inn i hvilket som helst inne- og uterom. Her kan du se hvordan. Blant Blomsterkasseriet's egne produkter kan vi lage blomsterkassene etter kundens ønsker og behov. Isolerte blomsterkasser i sibirsk lerk laget på bestilling til privatkunde.


Bruker du to pallekarmer i høyden, og fyller godt med jor kan du dyrke hva som helst. Lage egne blomsterdekorasjoner til bryllup, begravelser, Proms og andre arrangementer kan spare deg bekostning av å kjøpe blomsteroppsatser fra en blomsterhandler. Velg mellom plantekasse i svart eller naturlig tre. Komplettere med lokk, sneglekant og fiberduk for å gi plantene dine best mulig forutsetninger. Kun fantasien din setter grenser for hva som er mulig å få til med BEDD sine kreative og alternative variasjoner.


Lage egne plantekasser

Ja, du kan faktisk dyrke dine egne grønnsaker i en pallekarm eller to, og få din egen grønnsakshage på verandaen eller direkte i hagen. Hos fotoknudsen kan du lage fotokalender selv, med personlige bilder. Kalenderen kan du tilpasse etter egne behov – både gjennom valg av rammer, form, størrelse, bakgrunner, farger og utklipp. Du kan også legge til egne hendelser og bursdager. Hvilke bilder du velger, er opp til deg.


Det er enkelt å lage kalender selv. Som du designe dine egne blomsteroppsatser, fyllstoff du bruker er nesten like viktig som masse blomster. Last opp logoen ved å klikke på fanen Opplastinger i panelet, velg mappen Opplastinger og klikk på den grønne knappen Last opp dine egne bilder.


Vi tilbyr det meste av cortenstål plantekasser og andre corten produkter i urustet tilstand som ofte er rimeligere og som finnes i det største utvalget og som blir mer og mer vanlig, her kan vi også lage det du måtte ønske på egne mål på forespørsel. Du kan bygge enkle kasser med bunn og hjul, lage doble kasser (to i høyden) eller lage dine helt egne system. Hvis du lager flaskeetiketter til et arrangement, bør du lage et design som folk kjenner igjen ved å laste opp en egen logo og bruke merkenavnets fargepalett og skrifttyper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg