fredag 27. desember 2019

Trestjerner gulvolje tørketid

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Den gir gulvet en silkematt og vakker overflate som er behagelig å gå på. TreStjerner Gulvolje er en høykvalitetsolje som kan blandes i mange farger. Gulvoljen kan brukes på tre- og parkettgulv, og gir en fin innfarging av treverket. Vi har produktet som passer ditt.


Trestjerner Gulvolje. FDV-datablad - Norsk. HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk. Teknisk datablad - Engelsk.


Gir gulvet en eksklusiv, silkematt overflate som føles myk og behagelig å gå på. Kan blandes i mange farger. Oljen gir en vakker lød og fargespill. Den egner seg også til bruk på detaljer, møbler og benkeplater.


Han forteller at folk som opplever at det nylakkerte eller nymalte gulvet tåler lite, som regel ikke har overholdt herdetiden. Et oljebehandlet gulv føles mykt. Innendørs gulvolje til tre og parkettgulv. Treolje finishing oil 25l 24- per stk Kjøp. Produktet er lett å påføre og meget luktsvak.


Den smussavvisende overflaten er lett å rengjøre og vedlikeholde. MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk, kvistlakk og universallakk. Kjøp på nett eller i butikk. Det kan også være lurt å skaffe seg engangshansker.


Man har litt tid mellom oljingen av hvert felt, så det var veldig greit med engangshansker som kan tas av og kastes når man skulle gjøre noe annet i mellomtiden. Eksklusiv gulvolje for tre og parkett. Gir en silkematt overflate som er smussavisende og lett å rengjøre For å bruke coop. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Gylne brune nyanser for en varm glø mørke gråe for et maskulint uttrykk eller elegante hvite sånn som vi har gjort på dette gulvet. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant varer. Nettlager Selges ikke fra nettlager. TRESTJERNER GULVOLJE KLAR 68L.


Fås i Klar, Hvit og B base.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg