mandag 9. desember 2019

Lampe bad led

Vi har en rekke nyheter. Se produktene og kjøp enkelt her! Se utvalget og kjøp nå! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Nødvendig kapslingsgrad er for eksempel avhengig av hvor langt lampen er montert fra dusjen. Hvis lampen skal monteres rett over dusjen eller badekaret, er du på den sikre siden med kapslingsgrad IP65.


Når avstanden til våtsonene øker, kan du bruke lamper med lavere kapslingsgrad. Uansett om du velger LED -innfellingsspot, LED -spot eller LED -taklampe: Med LED -baderomslampen sparer du energi og holdbar lysteknologi gjør at den ikke trenger vedlikehold. Sørg for at lampen har svært god fargegjengivelse og pass på at lyskildene genererer passende lysstyrke, dvs.


Alle sikkerhetsforskriftene for bad kan imidlertid gjøre det vanskelig.

Vi tilbyr derfor spesielle, dimbare taklamper til badet. Til disse trenger du ingen ekstern dimmer. Vi snakker om taklamper til bad med easydim-teknologi. Du finner også baderomsbelysning som gir et konsentrert og sterkt lys der du ønsker det. Det er spesielt populært å montere baderomsarmatur ved speilet over vasken eller en taklampe for bad midt i badet for å lyse opp hele eller store deler av badet.


Alle våre baderomslamper er CE-merket og testet og godkjent for bruk på bad. Trenger du en funksjonell og stilig lampe på ditt baderom? På denne måten får du god spredning på belysningen, og du dekker et stort område med få lamper.


LED Baderomsbelysning og lys til bad i mange varianter og til både tak, speil og vegg. Både downlights og andre lamper tilbasset IPkrav til bad. Stort utvalg i mange varianter og lysstyrker. Norges Største Leveradør av LED belysning. Sjekk nettbutikk for utvalg og spar penger på nett.


På bad er det viktig med god belysning,. Vaga er ett nydelig sminkespeil i krom detaljer, med bryter montert på lampe basen.

Speilet har innebygget LED belysning. LED -vokslys, LED -lysforheng, LED -dekorkranser er lysende accessoirer som pynter opp i hjemmet ditt. Du kan skape stemning med disse dekorlysene som ofte drives med batterier. Takket være moderne LED -teknologi, som bruker forholdsvis lite energi, trenger du ikke å være bekymret for at LED -lyset ikke er holdbart. Onninen har et stort utvalg av LED -produkter.


Kjøp i dag og få varene levert i morgen! Oversikt over tjenestene vi tilbyr. Skreddersydde løsninger for kunden. Taklampe til bad er mer enn bare en praktisk installasjon i hjemmet. Vi gir omgivelsene våre form og karakter med belysning.


Til og med vårt humør, vår prestasjonsevne og vår trivsel er avhengig av riktig belysning. Se vårt store utvalg av baderomslamper som vil passe inn på ethvert bad. Her finner du trendy, klassiske og stilrene lamper.


Når du skal lyssette badet, er det en del hensyn du må ta ved montering. Et bad eller våtrom deles opp i ulike soner, hvor det stilles krav til IP-grad(tetthetsgrad) på lampene som skal monteres i de ulike sonene. I tillegg til taklampen er belysning rundt speilet viktig. Vegglamper for bad Riktig belysning til baderom og våtrom.


Vi anbefaler en lampe på hver side av speilet, montert i ansiktshøyde for best belysning. Dersom du ikke har anledning til det, er en lampe over speilet det beste alternativet. STORT UTVALG: baderomsbelysning og baderomslamper.


Alle produkter med 1 fornøyd garanti. Belysning til private og bedrifter. Våre ansatte har lang fartsitd innen elektromateriell og belysning, og står klare til å besvare alle dine tekniske spørsmål om produkter, bruksområder.


Elektroimportøren fører et stort utvalg av taklampe og veggelampe fra kjente merker. Hos oss finner du taklamper og vegglamper for innendørs og utendør med ulike. Velg blant et stort utvalg av taklamper for alle typer rom og innredningsstiler. Lampehuset har alltid lave priser og et bredt utvalg.


Klikk hjem din taklampe fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg