fredag 27. desember 2019

Stellebord sammenleggbart

Kjøp stellebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett.


Stellebord sammenleggbart

Når det gjelder varemerker, er våre stellebord fra merker du kjenner igjen og kan stole på. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Det tidløse skandinaviske design kombineres med ulike funksjoner og stil. Allerede fra den første dag blir stellebordet en viktig plass i hjemmet for deg og din baby. I denne kategorien har vi flere forskjellige typer av stellebord , trekk til stellebordsmadrasser, babybaljer og innlegg til badebaljen eller badekaret.


Mykt, oppblåsbart og sammenleggbart stellebord er perfekt å ta med når du reiser eller når du skal bort på besøk. God plass til oppbevaring i brettet foran og under. Utvalget i stellebord er stort og vokser hele tiden - alle familier og deres behov ser jo forskjellige ut!


Stellebord sammenleggbart

Bor dere lite kan kanskje et vegghengt stellebord være et alternativ, da fester man helt enkelt et utfellbart bord i passe høyde på veggen. Populært bade- og stellebord fra Fynn som passer perfekt til alle jenter som liker å stelle med dukkene sine. Kan brukes til dine Baby Born dukker!


Robust er et vegghengt stellebord i tre, produsert for det offentlige miljøet. Det er utstyrt med en dempende gassfjær og kan derfor enkelt legges sammen og slås ut ved bruk av en hånd. Når bordet legges sammen låses det automatisk.


Stellebord sammenleggbart

Vi hjelper deg å velge blant varer. Sammenlign pris på stellebord. Se beste pris fra over 5butikker. Vegghengt nedfellbart stellebord av høyeste kvalitet. Leveres komplett med en myk stellematte som er fri for ftalater og PVC.


Stor hylle i bunnen, tre åpne skuffer i midten, såpeholdere og smårom på sidene og stellepute på toppen, som også fungerer som lokk for det integrerte badekaret som ligger gjemt under stelleputen. Stellebord fra danske BassonBaby i topp kvalitet. Badebaljen har en tappeslange for enkel vanntømming i vasken, badekaret eller gulvbrønn.


Du kan enkelt veksle mellom bad og stellebord ved å kneppe opp sikkerhetsspennene og felle ned stellematten under tiden du bader barnet ditt. Praktisk oppbevaringsplass innen rekkevidde: du kan alltid holde én hånd på. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Den gode nyheten er at ingen av bordene velter. Du finner også andre Møbler produkter fra Carena hos Lekmer. Når du skal ut og kjøpe stellebord , er det viktig å tenke på at det skal brukes i flere år. De aller fleste bruker bordet helt til barnet slutter med bleie.


Stellebord sammenleggbart

Trimmebord komplett med galge. Stødig og god konstruksjon. Sklisikker overflate og justerbar høyde på galge. Avtagbar galge gjør at du kan bruke trimmebordet med eller uten galge, alt etter som det passer brukeren. Et fint kvalitetsbord til fast lavpris!


Husk gratis frakt over hele landet! Stropp til galge medfølger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg