onsdag 18. desember 2019

Spraymaling europris

Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy. Se mer og kontakt oss her! Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen.


Her finner du alt du trenger for å slippe løs din indre kunstner - Europris. Av og til holder det ikke med vanlig maling, men kan hende du trenger en tynnere og mer hurtigtørrende type, som må påføres i flere lag. Da kan spraymalingen vår være tingen.

Den finnes i forskjellige farger og glansgrader og fester på mange ulike underlag, som f. Gull spraymaling med chrome-effekt til spraylakkering av de fleste overflater som metall, tre, glass og en rekke plastmaterialer. Gir intens glans til matte overflater. Best egnet på interiør innendørs da den ikke er særlig værbestandig. Colorspray 4ml, gull til de fleste overflater. Gull sprayfarge til spraylakkering av de fleste overflater som metall, tre og plast.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Så skal jeg lakke innsiden av kabinettet med Motip lakk fra Europris Tror foresten det er bedere glans i lakken fra Europris en den fra Biltema for det er vanlig hvit lakk de har på Biltema og det er hvit semi glosy lakk.

Det var ikke mye av det! Ble bare noen småting. Føler alle andre finner loppemarked som er mye gøyere og større, enn de i nærheten av der jeg bor.


Etterpå bar det i vei til Europris for å kjøpe spraymaling. Kurvstolen har stått over et år i garasjen, så nå var det på tide å ta den fram. Bruker og sprayen fra europris. Liker best den som er helt hvit.


Bare rammer,blomsterpotter,pynteting osv osv. Jeg tror ikke det blir nok med en spray til en hel sprinkelseng da men. En av de største fordelene med akrylmaling er den korte tørketiden. I og med at den tørker så fort kan. Hvor får jeg tak i billigst mulig spraymaling ? Skal bare shine opp et stellebord som kun skal brukes i en måned eller to, så er ikke så nøye med kvaliteten.


Var på Torshow Bilrekvisita i stad og der kostet det 1kroner sprayboksen, og det synes jeg var litt i overkant. Plukk heller med deg en pose Brew Enhancer fra Europris som inneholder druesukker og spraymalt (tørr maltekstrakt). Jeg har brukt ulike typer spraymaling , både fra Europris , den klassiske Quick-lakken, spraymaling fra malerforretning og fra Torshov bilrekvisita.


Sjekk denne filmen og velg vår nye Harris Elite Block Brush.

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Jag köper all spraymaling från Montanacans. Motip Carat kan sprayes direkte på både behandlet og ubehandlet overflate.


Problemet där är det enorma utvalet, svårt att välja;) Väldigt billigt är det. Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg