onsdag 11. desember 2019

Trestjerners gulvolje fargekart

I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Trestjerner Gulvolje. Innendørs gulvolje til tre og parkettgulv. Gir gulvet en eksklusiv, silkematt overflate som føles myk og behagelig å gå på. Kan blandes i mange farger.


Oljen gir en vakker lød og fargespill.

Den gir gulvet en silkematt og vakker overflate som er behagelig å gå på. TreStjerner Gulvolje er en høykvalitetsolje som kan blandes i mange farger. Gulvoljen kan brukes på tre- og parkettgulv, og gir en fin innfarging av treverket. Et oljebehandlet gulv føles mykt. Produktet er lett å påføre og meget luktsvak.


Den smussavvisende overflaten er lett å rengjøre og vedlikeholde. Eksklusiv gulvolje for tre og parkett. Gir en silkematt overflate som er smussavisende og lett å rengjøre For å bruke coop.

I denne fargevelgeren kan du leke med alle farger du vil finne i butikkens fargebar. Butikkene har fargeprøver vist både på eik og furu. Maling er flott for deg som. Fargene arter deg forskjellig utfra treverkets utgangspunkt.


Ta alltid hensyn til dette ved fargevalg. Du får selfølgelig god hjelp av Vakre Hjemmere;) Har du et lakkert gulv, må lakken slipes av først. Hardvoksolje av høy kvalitet for heltre- og parkettgulv som gir et slitesterkt og naturlig utseende.


Vask gulvet godt først, også når det er helt nytt, med trestjerners. Gulv og trapp utsettes for en helt annen slitasje enn vegger og tak. OXAN GULVOLJE er en alkydbasert olje til tre og betong.


Den er blank, lett å rengjøre, hurtigtørrende og tåler alkohol, fett og svake syrer. Bruksområdet er gulv, vegg og tak. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge kan virke inn på endelig resultat. Det lønner seg ikke å gå rett på et gammelt, tidligere oljet gulv med en farget olje.


En risikerer da et ujevnt resultat. Luktsvak og slitesterk. Kan leveres i glansgradene blank.

TreStjerners gulvolje og mattlakk hjelper deg å forvandle gammel, gul parkett til lyse, moderne og matte gulv. Det kan være alt fra lyse hvite eller gråtoner, til mørke nyanser av brunt eller koks. Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart.


Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. TRESTJERNER GULVOLJE KLAR 68L. Nettlager Selges ikke fra nettlager.


Dette er kjedelig ja. En gulvmaling må jo tåle litt vann. Normalt vedlikeholdt på gulv vil jo som regel tilsi at det tørkes over med en fuktig klut iallefall.


Furugulv behandlet med trestjerners gulvolje farge fjellgrå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg