tirsdag 17. desember 2019

Spring teppe

Finn det perfekte teppet for hjemmet ditt i vårt store utvalg. Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser. Norges største utvalg.


Alt på lager i vår butikk på Bryn.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Markedets største utvalg av håndlagde tepper.


Opptil rabatt - Gjør et kupp! Teppet skaper en varm, trivelig følelse og er deilig å gå på. Disse teppene veves først og fremst i Dorri i India, men produseres også i andre deler av landet.


Spring Kelim- teppet fra India.

Uglen er designet av Jesper Wolff som med uglen tar inn det nordiske dyrelivet i ditt hjem på en sjarmerende og funksjonell måte. Det er en indisk kelimvev i ull. Kjøp online på ROOM21. Teppet mitt, et Jacinda mørk, ser ut som på bildet.


Jeg var litt urolig for at teppet skulle være så tynt og lett at det ville krølle seg eller at robotstøvsugeren ville sette seg fast, men selv om det er ganske tynt så er det tungt nok til at det ligger stabilt på gulvet og robotstøvsugeren fungerer på det, så da er jeg fornøyd. Teppeabo - Marmoleum click er et linoleums gulv i høy kvalitet som er lett å legge og er laget av naturmaterialer. Gulvet er ideelt for kjøkken, stue, entrè. Velg fra et bredt sortiment. Leveres hjem til deg Velkommen til Furniturebox!


Små ting som vaser, lamper eller stoler, er noen ganger det som skal til for å live opp rundt et grått teppe. Her hos oss finner du flotte grå tepper som både er maskin- og håndvevde til alle husets ulike rom. Finn inspirasjon til innredningen ved å se gjennom vårt store utvalg under.


Alle hintene vil inneholde detaljer steg-for-steg, bilder og videoer! Flora gulvteppe spring Teppet Flora spring fra Nordic Nest blir en skikkelig fargekaramell i hjemmet! Teppet er heklet med Drops Paris, som består af 1 bomull. Fint vegg-til-vegg teppe som også var lett å legge.


Vi er kjempefornøyde.

Luppio gulvteppe spring (gul-grått) Med gulvteppet Luppio i fargen spring får du en herlig fargeklatt på gulvet. Gulvteppet fra Brita Sweden er produsert i Sverige, vevd i PVC-plast med et grafisk bølgende mønster i grått og gult. Vi benytter informasjonskapsler for å gi deg en best mulig handleopplevelse i vår nettbutikk.


Ved å forsette godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg