onsdag 18. desember 2019

Lakk med farge til gulv

Spesielle bredder eller lengder? Finn Lakk Med Farge Til Gulv. Enkelt vedlikehold og antistatisk. Mange flotte farger som kan kombineres.


Lakk med farge til gulv

Både gamle furugulv og parketter i alle slag blir slitt med tiden. Hakk, riper og nedslitt lakk er verken veldig pent eller lett å rengjøre. Men istedenfor å bytte ut gulvet er ny lakk en rimelig og pen fornyelse til gulvet. Velg rett behandling til ditt gulv - Tre er et levende materiale som utvider og trekker seg sammen. Vi er opptatt av kvalitet, enkelhet, inspirasjon og miljøbevissthet.


Med tiden har vi utviklet vår TreStjerner serie, og er stolte av å ha produkter til alle slags gulv og flater så du kan bevare gulvene å gi de nytt liv, enten du skal olje, male, lakke eller hardvoksolje ditt gulv. Så rull på 2-strøk med trestjerners gulvmaling i ønsket farge. Lakk med farge blir ikke et bra resultat på et fra før så mørk og skjoldete gulv.


Hos Beckers finner du gulvmaling og gulvlakk av høy kvalitet for betong, tre og parkett. Her blir det ingen patina som på oljebehandlede gulv. Lakk er pent til det ikke lenger er pent.


Da må gulvet slipes og lakkeres på nytt. Det er altså ikke noe vedlikehold her. Vask med Bona Spraymopp og unngå vaskemidlene på butikken samt mikrofibermopper som er altfor skarpe i busten, så holder lakken seg i mange, mange år. En ny farge på gulvet kan endre rommet fullstendig. Våg å ta inn farge også på gulvet.


Når vi skal forandre på noe hjemme, er den første tanken ofte å male veggene. Men du kan også gi rommene et løft ved å male en ny farge på gulvet. Husk da at gulvet trenger en maling med høy slitestyrke som tåler belastningene i hverdagen. Med ny lakk kan et gammelt gulv se nytt og friskt ut.


Om den skal være matt eller blank - det er opp til deg. Lakk kommer i ulike glansgrader, og velger man en helt matt lakk , ser man nesten ikke forskjell på den og en olje. Man kan til og med lakke et oljet gulv for ekstra beskyttelse, og gulvet vil likevel se ut som det bare er oljet, tipser Berthelsen.


Mindre vanlig er luting eller såpebehandling av gulvet. Lut brukes for å hindre gulning og. Når gulvet er slipt, står man fritt til å farge inn gulvet før sluttbehandling. For gulvplank i furu er det vanlig å gå for en lys innfarging med en god vannbasert lakk som toppbehandling. Vi bruker ofte en hvitpigmentert olje som grunning og matt vannbasert lakk.


Vent til treverket er tørt, og slip deretter med lette bevegelser med meget fint slipepapir i ca. Trefibrene som har reist seg, vil da slipes av. Avslutt med sliping i fiberretningen. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Lakk med farge til gulv

Anbefales på tregulv, parkett og kork. Utendørs står Trestjerner Gulvlakk Oljebasert godt imot fuktighet og sollys, og kan derfor benyttes til listverk og dører. MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk, kvistlakk og universallakk. Vi bruker kun lakker med 1 polyuretan.


Kjøp på nett eller i butikk. Vi sluttet med løsemiddellakker for år siden. Det brukes forsatt ojelakker ( helt utrolig) i dag for lakkering av gulv. Disse lakkene gulner mest av alle.


Noen tror det hjeper å pigmentere disse lakkene med hvit farge for få det perfekte resultatet av lakkering gulv. Original gulvmaling er en vanntynnbar maling som egner seg til gulv innendørs. Malingen kan brukes på betong- og all slags sorter av tregulv med normal slitasje. Blank lakk er sterkere enn matt, det anbefales derfor å bruke blank i minst ett mellomstrøk, selv om det øverste skal være matt eller halvblankt.


Men med blank lakk må du mattslipe. Lut gir assosiasjoner til hytteinteriør og gamle avlutede møbler. Som nevnt finnes det flere veier til en lysere fargetone. Hvitpigmentert olje er en løsning som gir et lyst og lett preg.


Et oljet gulv får en matt og mild overflate, men krever litt ekstra vedlikehold. Med pigmentert lakk eller interiørbeis har du mulighet til å justere fargen slik at du får den nyansen du ønsker. Lakkprodukter til norsk industri! Oppstrøksplate for fargesjekk, metall (100pk) For oppstrøk av lakk.


Velg hvit, lys grå eller mørk grå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg