tirsdag 10. desember 2019

Lastebillakk biltema

Lastebillakk biltema

Toppmoderne billakk selges i flere ulike fargenyanser. Topcoat burde få sin egen tråd her på forumet. Etter det jeg har funnet ut så er denne lakken tilsvarende lastebil lakk både lastebillakk og biltemas topcoat basert på (PU) polyurethan.


Lastebillakk tåler mye mer enn vanlig billakk! Er også mye mer slitesterkt! Du kan ikke sammenligne spray og sprøytelakkering, fordi du har et helt annet sprøytebilde og trykk!


Vil absolutt anbefale lastebillakk fremfor benga eller noen annen lakk hvis du ikke skal bruke billakk! I tillegg finner du fortsatt våre mange fyllere, klarlakk og spray fra Car System. Velg en underkategori for å finne det du er interessert i. Eg kan anbefale jotun sin lakk hardtopp og blir påført med lakk-rulle.


Lastebillakk biltema

Har ingen erfaring med biltema sin lakk men det er et polyuretanakryl produkt og gjør sikkert samme nytten. Angåande priming før bunnstoff. Det er absolutt og anbefale at du gjør det.


Minska risikonen for plastpest og gjør at bunnstoffet sitter bedere på. Hvis du bare skal lakke noe for å få hel farge, så har biltema noen farger med 2k lakk eller topcoat som de kaller det. Epoxy grunninga derifra er også veldig fin å bruke å tåler fukt, samtidig som den er rustbeskyttende. Den er veldig billig, og du kan faktisk få et ok resultat med denne lakken.


De andre delene jeg har lakket har jeg lakka med biltema proffsprøyte med overliggende kopp(blå) med dyse og bittelitt over bar trykk. Resultatet ble like bra med den. Har lakket flere biler med biltema sprøyte og den er fullt brukbar. Norbond tilbyr PU-lakk med kvalitet og finish som lastebillakk.


Lakken er slitesterk og har meget bra UV-bestandighet. Vi tilbyr også komplett system fra grunning via farget lakk til klarlakk. BEGRENSET FARGEUTVALG Vi leverer lakken i standardfarger fra NCS- og RAL-systemet. Steder som ikke får særlig slitasje kan fint males med enkomponent.


Lastebillakk biltema

Bruk gjerne 8tørt å gå over med før du lakker. Hei, først hadde jeg tenkt til å lakkere bilen min i benga, men så leste jeg at det ikke var så bra, så fant en side der en som anbefalte lastebillakk. Jeg sitter her å leker meg litt. Biltema Lakk Tråden (2K)innlegg14. Synes lakken på bilen begynner å bli sliten, og har litt lyst til å lakkere den på nytt, med ny farge.


Tynneren er permacron tynneren der, man kan riske på å kjøpe en universaltynner men det er noen ganger det skiller seg da. Prøvde bittelitt biltema tynner i lesonal lakk en gang, det skilte seg, men har brukt vasketynner flere ganger. Lakken som ble brukt er 2komp polyuretan lakk også fra biltema som jeg måtte tynne ut ganske kraftig med tynner før den gikk godt igjennom.


Lastebillakk biltema

Har sett flere biler så er lakket med lastebillakk og ser bra ut,, Har og sett biler lakkert med biltema sin komponent lakk som ser bra ut, spørs. Veldig fornøyd med polyurethan til biltema for bruk. MECA Webshop inneholder et komplett sortiment av deler til alle vanlige bilmodeller.


Vi samarbeider med flere av verdens største produsenter, og våre deler har. Det brukar litt tid på å tørke, so ein må nok rekne inn eit par dagar med stillstand etterpå. Men det er rimeleg og lett å kline på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg