onsdag 11. desember 2019

Lamper skeidar

Designmøbler og interiør i kvalitet som varer. Se utvalget på vår nettside eller besøk oss i ett av våre varehus. Vi har varehus over hele Norge. Finn det nærmest deg her.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Se vårt store utvalg. Moderne møbler og interiør av god kvalitet.


Du får det bedre når du har det fint hjemme. Morsom og annerledes belysning. Sjekk utvalget hos CoolStuff.

Julehuset Skeidar Se mer. Belysning til hus og hjem? Lampebutikken har mer enn års erfaring med produktuvtikling og import av belysning. Andre ønsker en diskret taklampe som gir god generell belysning som kan komplementeres med andre lamper.


Lamper og lys setter stemningen, men har også selvfølgelig en praktisk funksjon. Enkelte deler av hjemmet trenger mer lys enn andre. For eksempel er rikelig med lys på kjøkkenet når man lager mat og på badet om morgenen viktig for de fleste.


Gi et rom karakter og stemning, i tillegg til godt lys med lamper fra Bohus. Med en lampe kan du raskt gi et rom en ny stil og med godt lys blir aktiviteter som strikking, lesing og matlaging enklere. Vi fører lamper fra mange kjente varemerker samt egne varemerker. For at du skal finne den perfekte lampen tilbyr vi et bredt utvalg lamper , fra taklamper og gulvlamper, til barneromslamper og dekorbelysning. Siden du har gulv hjemme, har du også plass til gulvlamper.


Bare finn en skjerm du faller for og en lampefot som passer inn. Taklamper med Vinglass eller vinflasker i flere størrelse. Velg blant et stort utvalg av taklamper for alle typer rom og innredningsstiler.


Her finner du fine lamper og belysningsløsninger til hjemmet ditt!

Klikk hjem din taklampe fra. Lampehuset har alltid lave priser og et bredt utvalg. En gulvlampe kan være med å sette et særegent preg på rommet. Stort utvalg av pene og dekorative gulvlamper.


Lamper med satinert skjerm er et eksempel på dette. Disse dekker til lyskilden akkurat nok til at den ikke blender, men uten at det går ut over lysstyrken. Disse passer spesielt godt som baderoms- og speillamper. Og hvis du er usikker på hvilke lamper du vil kombinere, finner du massevis av inspirasjon og gode tips på bloggen vår! Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev.


En lysekrone med skjerm føles ofte ekstra hjemmekoselig, og sørger for at lyset ikke virker blendende. Da er spotter i taket med individuell lysjustering det beste valget. Denne løsningen er også praktisk over kjøkkenbenken, hvor det er viktig med godt og direkte arbeidslys.


Lysekroner med skjerm for ekstra sjarm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg