torsdag 28. februar 2019

Tjæralin terrasse

Tjæralin terrasse

Her finner du noen av markedets mest eksklusive varianter. Beisen inneholder midler mot svertesopp og alger. Har god inntrengning og gir en vannavvisende overflate.


Tjæralin terrasse

Det skal ikke mange varmegradene til før vi tyter ut fra vinterhiet vårt og fyrer opp grillen på terrassen , og for mange er det viktig at uteplassen er på stell i god tid før det. Det skal vaskes, oljes og ryddes, og aller helst vil man ha det prikkfritt på terrassen før nasjonalsangen runger i tretoppene. Dette er et spørsmål vi ofte får tilsendt nå på denne tiden av året. Bejdsen indeholder midler mod skimmelsvamp og alger.


Har god gennemtrængning og giver en vandafvisende overflade. Den inneholder sopphindrende middel, gir en bestandig overflate og bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket, og etterlater en farget, naturlig, matt overflate. Terrasse motvirker gråning og oppsprekking av treverket.


Motverkar att träverk grånar och spricker. Betsen innehåller medel mot mögelsvamp och alger. Det har en høj glans og giver en vidunderlig glød.


Produktet er meget velegnet til både nye og gamle træfacader. Kan blandes i mange farger, en litt mørk farge vil dekke skjolder, snakk med faghandelen, der får du råd om dette. Jeg her en terrasse jeg skal olje.


Tjæralin terrasse

Er på en hytte, delvis under tak og delvis under åpen himmel. Er på fjellet, med mye snø og dårlig vær. For år siden oljet jeg med Plantasjens olje, men den er var en katastrofe. Ser at Byggmakker annonserer Jotun sin olje for 7- for liter. Er nå helt bortsitt utenfor døra der hovedtråkket går.


Tyrilin Terrassebeis kommer i fire vakre ferdigfarger og gir en flott og slitesterk terrasse i matt eller blank finish. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is. Da gjelder det å ha en beis som tåler de tøffe påkjenningene. Die Beize enthält Mittel gegen Schwarzpilz und Algen.


Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Den oljebaserte beisen inneholder midler mot svertesopp og alger. Die Produkte können kalt werden gespeichert und verwendet bis zu -Grad!


Påse at underlaget er egnet. Saltutslag på impregnert materiale må rengjøres grundig. På tidligere behandlet treverk må gammel olje og beis fjernes før ny påføres. På værslitte overflater anbefales i tillegg stålbørsting eller. Det er en alkydbasert vanntynnet spesialbeis for impregnert treverk.


Tjæralin terrasse

Den inneholder sopphindrende middel og gir en bestandig overflate og bevarer treverket. Trebitt Terrassebeis gir lang holdbarhet i ett strøk. Tjæralin har et bredt spekter og velge i. Bottles Aanonsen Adax Ade Alfi Amefa Andersen Furniture Ankarsrum Anne Linde AnySharp Arabia Aveva Åviken BaByliss Bahco Bamix Bastian Bengalack Bialetti Bitz Bjørklund Blomsterbergs Bosch Brabantia Braun Bredemeijer By Wirth Cacas Caspari Cathrineholm Contigo COSTA NOVA Cozy Living CrushGrind DBKD De’Longhi DeWalt Dixie Dualit Dyson.


Uterommet skal jo brukes flittig i månedene som kommer, og hva er vel ikke bedre enn en nybeiset terrasse ? Men, den evige diskusjonen: Skal man gå for beis eller olje? Og skal man kjøpe rimelige eller dyrere varianter?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg