onsdag 20. februar 2019

Stingray gyngestol

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stoler skal være fine å sitte på, og å se på.


Finn de nye stolene dine her.

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Stolen er en moderne tolkning av den klassiske gyngestolen. Den generøse formen oppfordrer til flere sittestillinger, og med et lammeskinn i tillegg har stolen en god komfort. Lammeskinn og nakkepute fås som tilbehør.


Du har ingen produkter i handlekurven. Sort lammeskind samt original nakkepude i sort læder, som gør stolen ekstra behagelig at sidde i medfølger. Mål: 120x114x8cm.


Denne karakteristiske gyngestols udformning er blandt andet inspireret af muslingeskallen, hvilket giver stolen en smuk, organisk form, som er rå udvendig, men glat, raffineret og forfinet indvendig.

Stingray gyngestol , hvit – illumsbolighus. Stolen indbyder til afslapning og giver en unik oplevelse af indre ro. Flot og moderne udvikling af den klassiske gyngestol.


Dette betyder, at stolen på trods af det dynamiske udseende er bygget til afslapning. Nakkepute følger med og det er en fordel å legge en skinnfell i stolen for å få den optimale følelsen. Den organiske form byder på en optimal funktionalitet og uovertruffen siddekomfort. Familie dekorere kan gjøres alle medlemmer av familien de tilpasset på design av den bestemte huset.


Abonner på Lenestoler Kontakt oss. Vær opmærksom på, at lammeskindet i gyngestolen ikke følger med i prisen. Undgå at køb en dårlig kopi. Handler du hos denne forhandler, vil du være sikker på at få leveret en original gyngestol.


Den har et dynamisk udtryk, hvis udformning er inspireret af bl. Et moderne møbel, som er dynamisk i sit udtryk, men bygget til afslapning, og som byder på mange forskellige siddemuligheder. Gyngestolens udformning er bl. Ikke utstilt i butikken.


Det følger med nakkepute i skinn.

Kan fraktes til Oslo lørdag 26. Danmarks første hjemmeside, som er dedikeret til at lede dig frem til lige netop den type gyngestol , som passer til dig. Kjøp og selg nye, brukte, antikke og moderme møbler på Lauritz. Skallen ligner derfor formen på en stor rokke, som medvirker til en smuk, organisk form.


Vælg mellem forskellige understel samt plastfarver. En iøjnefaldende og klassiske gyngestol designet af Thomas Pedersen. I lyse hjem kan en gammel, slitt gyngestol også være en fin kontrast, synes interiørstylisten. Og man trenger ikke male alt, slik trenden har vært en stund.


Heltre blir bare finere med tiden, sier Schineller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg