mandag 25. februar 2019

Systemvegger

Noen ideer er så bra at de snart fyller år. Systemveggen er en slik. Våre systemvegger leveres klar til montering og etterfølgende overlevering. I systemveggens grunnkonstruksjon er det tatt hensyn til krav om ly brann og miljø.


Modulene kan enkelt demonteres og brukes på nytt ved endret behov eller omstruktureringer i kontorlandskaper.

CreoNordic leverer både med og uten montering av dine systemvegger. LYDISOLERENDE LØSNINGER MED ABSORBENTER OG SYSTEMVEGGER. I næringsbygg blir det svært ofte benyttet nedforede systemhimlinger for å skjule overliggende installasjoner som ventilasjonskanaler og kabelføringer. Som vegger mellom rommene blir det da vanligvis brukt systemvegger som er ført opp under den nedforede himlingen. Vi fokuserer primært mot det norske markedet.


Rollform AS kan tilpasse profiler og produkter etter kundens ønske og behov. Vi vet hvor viktig det er med arbeidsro i et travelt miljø. Som tilbehør på systemvegger , leveres glassfelt og dører som er tilpasset systemet.

Gode løsninger forandrer hele kontormiljøet. CN Glass Wall består av slanke aluminiumsprofiler med integrerte gummipakninger og er beregnet for store glasspaneler med vertikale limte fuger. Modulvegger er en ledende aktør innenfor systeminnredninger i Norge.


Fleksibel kontor -og møteromsinndeling. Platene som benyttes er standardmoduler med ferdigbehandlet overflate, vinylduk eller malt strie. Dette er et universalsystem med.


Glassvegger av aluminiumsprofiler – Team Fullglassvegg. Mineralull- og fiberhimling. VHG leverer vegg, himling og gulv til næringsbygg av alle typer. Stort utvalg i materialer og løsninger tilpasset dine behov.


Beklager, men denne siden mangler innhold. Vennligst gå tilbake eller til forsiden. Uni Wall er tette prefabrikkerte og fleksible systemvegger som lett kan flyttes og endres ved endrede arealbehov. Brukes hovedsakelig som romskillevegg.


Platekledning er gips med strukturtapet og V-fas plateskjøt. Bygginnredning satser på Østfold-markedet. Med Ketil Fog på laget satser vi på å få Østfold med på dette kartet.

GHV AS leverer fleksible innredningsløsninger med glassvegger, systemvegger , systemhimling og foldevegger. DEKO lanserer nytt og innovativt. Vi tilbyr også datagulv, solskjerming og fasadeløsninger. Vårt primære arbeidsområde er offentlige og private næringsbygg i Agder, Telemark og Vestfold.


For enkeltprodukter dekker vi hele landet. Toalettskillevegg LTT 24. Denne egner seg meget bra til tørre rom. Den er bygd opp av en kjerne med mm. Arbeidene omfatter: - innvendige vegger 49.


Acusto har inngått en kontrakt med AF Gruppen Norge As for Nytt Nasjonalmuseum blir Nordens største kunstmuseum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg