mandag 18. februar 2019

Grunning med kvistlakk tørketid

Kjøp grunning hos Obs Bygg. Vi har merkevarene til lave priser. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid.


Derfor har vi forbedret våre grunninger, og gjort forarbeidet enklere for deg ved å lage et kombinasjonsprodukt med kvistlakk og grunning i ett.

Da har du lagt grunnlaget for alle videre. Når det gjelder sparkel så avhenger tørketid av tykkelsen på. Maler du ubehandlet treverk, må du enten bruke grunning med kvistlakk , eller grunning og kvistlakk. Kan brukes både som grunning og som isolasjonsmaling. Gjennomherdet: Flere dage.


Forrige side Gjøco Sperregrunn. Den har forholdsvis lang tørketid og sterk lukt. Normalt er det nok med en ettstrøksbehandling, med unntak bare for kvist- og sperregrunning.

BRUKSOMRÅDE: Alle flater med behov for sperring og kvistlakk , på nytt og gammelt. Siden det går veldig fort å kvistlakke og det tørker på noen få minutter, tok jeg uansett en runde med kvistlakk før de to strøkene med grunning. Sikkert ikke nødvendig, men når det går så fort å gjøre det og man knapt ser det minker på kvistlakken, ja så er det er rimelig forsikring i tilfelle. Det eneste du trenger å gjøre er å dekke alle kvistene med kvistlakk.


Når den har tørket er det bare å behandle treverket på vanlig måte, med grunning og maling. Dette er spesielt viktig når du skal male med lyse farger, men du vil også kunne oppleve fargeforskjeller selv om du maler med mørkere nyanser. Jotun kvist-og sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning.


Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk , på nytt og gammelt underlag. På nytt treverk anbefaler vi strøk, og tidligere behandlet strøk. Har dårlig erfaring med sperregrunn, som er navnet på grunningen som skulle gjøre at man slapp kvistlakk. Ellers er min erfaring at bruker man vannbasert kvistlakk må man kvistlakke ganger, mens det holder med gang med den gamle varianten.


Men man slipper lukta da. Jotun Kvist og sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Jotun Kvist- og Sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. VISIR oljegrunning klar kan brukes i den kalde årstiden, samt at den anbefales på trykkimpregnert tre.


Det er også lurt å komplettere med JOTUN Impregnering for tre på ekstra utsatte steder som f. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.

Svenskprodusert kvistlakk til bruk på ubehandlet tre innendørs. Kvistlakken brukes til å redusere gjennomslaget fra kvister, og påføres før du maler med for eksempel grunning eller tremaling. Lakken er luktsvak, fargeløs og har kort tørketid.


Med dette unike kombinasjonsproduktet fra Jotun får du kvistlakk og grunning i ett. Hvis det ikke kvistlakkes når det skal males panel, vil fukten i malingen få harpiksen i kvistene til å svette ut. Jotun kvist og sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning som brukes på alle flater med behov for sperrende effekt.


Så har hun malt kvistlakk med en pensel over alle kvistene. Her ser dere hun har brukt MAL kvistlakk. Det er nesten det samme innholdet som Sirius kvistlakk. For å oppnå et godt resultat må kvistlakken brukes i to trinn – først et lag som sperrer, og deretter et lag som forsegler. Legg merke til at et tykkere lag med kvistlakk ikke gir samme isolerende effekt.


Påfør kvistlakken med pensel på hver enkelt kvist. Det er forskjellige meninger om kvistlakk behøves eller ikke hos. Ikke stryk over hele overflaten. Heller ikke sperregrunn eller grunning med kvistlakk har vært bra nok.


Hei, kvist og sperregrunn fra Jotun er et bra produkt, men ingen 1 garanti for. Disse kan man nå ane kvistene i, men jeg hverken grunnet eller brukte kvistlakk på kvistene, kun to strøk med Lady Interiør. Gjør heller jobben skikkelig med en gang kjør på med grunning med kvistlakk og strøk maling over. Du vil bli mest fornøyd med resultatet da.


Er det mye kvist ville jeg vurdert to strøk grunning og. Det kommer veldig an på malingen hvor mange strøk man trenger, men jeg tar alltid minimum 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg