onsdag 6. februar 2019

Skandinavisk duftlys tilbud

Skandinavisk duftlys tilbud

Stort utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. SKANDINAVISK ble startet av Shaun og Gerry fra Englan som forelsket seg i to skandinaviske jenter og som aldri dro tilbake.


Skandinavisk duftlys tilbud

Den ene bor nå i Stockholm, og den andre i København. De vil gjenskape essensen ved den skandinaviske livsstilen og naturen gjennom sine duftlys og velværeprodukter. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Et deilig duftlys har evnen til å skape intime fellesskap og samvær rundt hverdagslige øyeblikk.


Grantrær og furutrær velges med omhu og bæres omsorgsfullt hjemover, og snart skal huset fylles med den rene, friske duften av skog. I den kalde, grå snøtåken av vinter, står et koselig og snødekt juletre, klar for å søke sin nye eier. SKANDINAVISK er historien om to briter som endte opp i Skandiavia med hver sin skandinav.


Hygge og kos dyrkes nok på en annen måte her oppe i det kalde nor og det er med inspirasjon av dette kolleksjonen skapes. Få kontroll over over bedriftens tilbud og avtaleprosesser. GetAccept hjelper deg med å komme i gang allerede i dag. Book din personlige demo her! Så mye mer enn bare e-signering.


Vi vil gjerne prate med deg! Skriv noen ord til oss. Som det burde fungere. Shop duftlys hos Wakakuu. Motebransjens mest eksklusive merker.


Skandinavisk duftlys tilbud

Unikt design i høy kvalitet til den motebevisste. Når du tenner lyset, vil en behagelig duft av te, roseblader, mynte og nybakt jordbærterte til å spre seg i rommet. Skog duftlys La en herlig duft av den nordiske skogen spre seg i hjemmet.


Lyset er laget av vegetabiliskt voks, og har en deoktativ keramikkbeholder. Inspirasjonen av duften til dette lyset kommer fra Nord-Sverige. En stille lek mellom lys og skygge, klarhet i sinnet og ro for sjela. Raskt, trygt og sikkert!


Skandinavisk duftlys tilbud

En deilig duft av skog, med toner fra mose og lav, furu og multe. Helt for hånd i en keramikkvase, som lukkes med et lokk av eik. Lækre duftlyst på ønskesedlen? Stort udvalg i Magasin. Skap en god atmosfære i hjemmet.


Hos Kid finner du en mengde velduftende duftlys og duftpinner i lekkert design. Skandinavisk skaber smukke og lækre duftlys til boligen. Se hele utvalget og kjøp på Kid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg