mandag 25. februar 2019

Champagnekjøler ikea

Lekker, smart og praktisk. Perfekt til din fest. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Se hele utvalget vårt her.


Cocktail champagnekjøler er laget i polert rustfritt stål og passer elegant på festbordet der det skal serveres champagne. Champagnekjøleren sørger for at flasken holdes kjølig frem til servering. Se brukte produkter og demoprodukter. IKEA glasstøy og mugger.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Publisert av Cathrine Foslid. Er du ute etter en klassisk, tidløs champagnekjøler anbefaler vi vår sølvfargede isbøtte med lærhåndtak fra Cilunary Concept. Disse er ikke kun perfekte for nedkjøling av champagne, men tar seg også godt ut som en del av innredningen. Abonner på vårt nyhetsbrev.


Bli med i vår vipklubb. I klubben vår er det ingenting som heter en dum idé. Innimellom trenger man en liten dytt for å gå fra å drømme til å få ting gjort. Og det er her familien kommer inn. Så meld deg inn helt gratis i dag.


Besøk et varehus eller våre nettsider. Tilbud fra butikker, inkludert betalende butikker. Dette er en fantastisk vakker champagnekjøler på fot med hamret utside, avrundet kant og dekorative håndtak i sidene. This Pin was discovered by Cecilie Henriksen.


Kjøpsinformasjon, leveranser og returer. Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp. Stort sortiment til markedets beste priser.


Vi leverer på 3-virkedager. Gratis frakt over 5kr. Mer om Bollinger kan du for øvrig lese her. Tre kjølere og tre flasker champagne er hva Apéritif deler ut i premier.


Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg