torsdag 7. februar 2019

Sprosser til vindu i plast

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vindussprosser gir huset sjel. Sprosser kan Byggmakker hjelpe deg med.


Vi kan tilby deg gratis måltaking av dine vinduer og et uforpliktende tilbud på sprosser til ditt hus. Vimax sine sprosser er vedlikeholdsfrie, og de skal aldri males.

Våre lokale forhandlere gir deg god oppfølging og personlig service! Vimax er Norges største leverandør av sprosser til private kunder! Vi lager sprosser etter mål av dine vindu , nye eller gamle! Våre profiler kan settes horisontalt og vertikalt i den ruteinndelingen du ønsker.


Vi kommer gjerne med tips om hvilken inndeling som blir finest til ditt hus, men husk at det er du som bestemmer! For mange er klassiske vinduer synonymt med sprosser. Det er en enkel og virkningsfull detalj som tilfører huset ekstra karakter.


I tillegg til vinduer , kan de også brukes på balkongdører.

Hvis du går for en sprosse som er ubehandlet, må denne males på lik linje som annet treverk. Ved at du fortsetter å bruke Maxbo. Vi gir deg fire ulike løsninger. Vårt store sortiment med kjente varemerker utøkes hele tiden og skal gjøre oss til et av Norges største byggevarehus. Merk: Våre toppstyrte vinduer i plast leveres kun i PVC Skandinavisk.


Denne vindustypen tillater et godt lysinnfall, siden vinduet som standard hverken har sprosser eller midtpost. Det betyr også at det toppstyrte plastvinduet gir et godt utsyn. Toppstyrte vinduer åpnes alltid med et paskvilgrep i bunnen av vinduet. Kan monteres på begge sider av glasset.


Hver sprosse blir spesiallaget etter kundens ønsket inndeling og nøyaktige mål. Hvite sprosser reduserer ikke dagslyset inne. Vi har forhandlere spredt over hele landet – og hver enkelt forhandler produserer sprossene lokalt. Lurer du på hvordan ditt hus vil se ut med sprosser , eller hvilken type inndeling du skal ha på sprossene? Fortvil ikke - vi har løsningen!


Lyssand leverer ulike sprosseløsninger, slik at du kan tilpasse utseende og stil etter ønske. Flere av sprosseløsningene kan også kombineres og fås i ønsket farge. Det er som nevnt mulig å velge sprosser til mange av vinduene våre.

Tradisjonelt sett er det kanskje trevinduer med sprosser det første man tenker og det finnes naturligvis i sortimentet, men også aluminimumsvinduer og til og med PVC- vinduer kan man få med sprosser. De endrer ikke farge eller form. Sveiste hjørner og syrefaste forbindelser i alle ledd gir en unik styrke.


Dette er de gammeldagse sprossene. Disse sprossene gir en kraftigere inndeling av vindusflaten, og bygges inn i vinduet når det produseres. Leveres bare på tre vinduer. Finnes i: 5 og mm. Bekymringsfrie vinduer 04.


I dag kan man oppgradere et vindu til å øke innekomforten, sikkerheten, boligverdien, begrense lyd eller solstråler, spare strømutgifter – eller rett og slett ta vindusvasken selv. Så skal vi nok være behjælpelige med rådgivning, så du får lige præcis de vinduer der passer til dig og din bolig. Vi bruker sprosser for å dele glassflaten, de blir utført som gjennomgående, avtagbare eller pålimte med avstandslist mellom glassene.


Du kan ringe til os på tlf.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg