torsdag 7. februar 2019

Lundebybunad blå

Det er en fordel om du har litt sy- og broderingserfaring. Lages i hvitt, sort eller blått klede. Den har et ettersittende liv og lukkes med skjulte hekter foran.


Stakken er foldelagt, en bred midtfold og motfolder bak. Brodert med blomster.

Nederst på stakken er det et brodert gittermotiv, som slynger seg rundt som en bord. Fra kunstneren Alf Lundeby. Den ble rask populær og ble satt i produksjon. Den har ingen historisk tilknytning, men blir sett på som et alternativ til en festkjole. Mange bruker tette svarte strømper til den svarte bunaden, svarte eller grå til den blå , og hvite til den hvite.


Inkludert i prisen er ferdig brodert og montert stakk, liv, skjorte og veske. Les gjerne mer om bestillingsprosessen under.

Skjorte og sølv kommer i tillegg. Prisen inkluderer: stakk med liv, veske, lue, håndbrodert lin skjorte. Lundeby bunad leveres i blå , svart, hvit farge. Sølv, sko kommer i tillegg. Livet er i same stoff som stakken, med broderi som også går igjen på lue og veske.


Drakten finnes bare for kvinner, og er utformet uten et drakthistorisk forelegg. I forbindelse med at en venninne fylte år så tegnet han en bunad til henne. På denne tiden var broderte bunader svært på moten og mange ønsket seg lik i årene som fulgte. Den originale bunaden lages i blått eller svart klede.


Kjøp Vest Oppland bunad. Vi selger Vest Oppland bunad ferdig. Bunaden leveres i svart, blå eller hvit.


Jeg kan lage capen i svart, blå og hvit, og jeg kan også tilpasse om du har noen spesielle ønsker i forhold til broderi eller modell. Både stakk og liv har rokokkoinspirert broderi med stilisert blomster-motiv i to sjatteringer av lyserødt, grønt og gult. For pakke til montering følger med og monteringsbeskrivelse.


Jeg har buna men har kjempe lyst til å sy en også.

Har en slik bucket list og det å sy bunad står langt oppe på den. Om det blir til at jeg syr står det mellom sunnhordland i blå og lundebybunaden. Fargene hvitt, blå og svart. Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn. Festdrakten finnes i SVART, BLÅTT og HVITT (OFF-WHITE) klede.


Den har broderier i vakre fargekombinasjoner og en enkel draktfasong med påsyd foldelagt skjørt som gir rom for litt fleksibilitet i kroppsfasong. Ved å klikke videre på nettsiden aksepterer du vår bruk av cookies. Velkommen til oss i Bunadstuggu Bunadstuggu har åpnet ved Bunnpris Levanger.


Lundebybunad med skjorte - Merke: Ektebunad AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg