tirsdag 19. februar 2019

Pungrotte

En storøreopossum, Didelphis marsupialis. Pungrotte r har en meget primitiv bygning og ingen nære. Definisjon av pungrotte i Online Dictionary. Betydningen av pungrotte.


Norsk oversettelse av pungrotte.

Oversettelser av pungrotte. Informasjon om pungrotte i gratis engelsk online ordbok og leksikon. Denne biologiartikkelen er ei spire. Du kan hjelpe Nynorsk gjennom å. Dette kom kanskje som et sjokk - det er fordi de fleste holder det sjult på grunn av pungrottens skittne levestandar som har gitt dyret et dårlig rykte.


Den nordamerikanske pungrotte (Didelphis virginiana), også kaldet amerikansk pungrotte eller opossum, er et pungdyr i familien pungrotter (Didelphidae), der lever i Nord- og Mellemamerika. Her roder det i affaldsspande efter.

Vet du hva, Klara, min sønnesønn er blitt pungrotte ! Delinger 4Visninger. Se edderkopper som spiser frosk, pungrotte og øgle I Amazonas-jungelen er det flere enn småkrypene som bør frykte edderkopper. Bandon i Oregon i USA.


Heidi har nemlig en sjelevenn i dyreparken på USAs vestkyst som reklamerer med at de besøkende kan kjæle med mange av dyrene som holder til der. Den er nataktiv og har en varieret kost fra insekter og andre smådyr over frugter til ådsler og menneskets affald. Den ensomme ulven fyller førstesidene. Hvorfor kaller vi egentlig en slik massedrapsmann for ensom ulv? Burde det ikke heller vært ensom pungrotte , ensom kylling, ensom gjødselbille eller andre dyr som har en annen sosiokulturell kontekst rundt seg?


Du vet at sinte menn har kulturell status når vi kaller dem ulver. Forskerne lette etter den hvite pungrotta i tre år uten å finne et eneste eksemplar. Hvis den er utryddet vil det være første gang man ser at et. Ut i fra denne artikkelen virker det absolutt ikke ulovlig å eie en pungrotte som kjæledyr.


Søk etter eierne selger babyen opossums på konsernet eller enda oppdrettere som har lov til å ha transaksjoner med eksotiske dyr. Pass på at kjæledyr pungrotten du skal kjøpe er sunn og frisk til å bli temmet i hjemmet ditt. I vanlig liv, urfolk gikk stort sett naken, bortsett fra kenguru og pungrotte hud kapper, merking kroppen sin med jord pigmenter, og pryder dem med tilbehør av lokale fiber, skjell, bark og blader.

Men offentlige tjenestemenn, misjonærer og pastoralister søkt å pålegge Western kjole på de som de kom i kontakt, bruker det som en teknikk for acculturation og ofte som et belønningssystem. Det finnes omtrent 3arter i verden, fordelt på sju ordener og familier. Pungdyr er en gruppe helt spesielle pattedyr. I tillegg kommer fire utdødde ordener. Pungrotta Heidi er død - fansen i skjelesorg (VG Nett) Den skjelende pungrotta Heidi har lukket øynene for godt.


Den Australske kontinentalplaten inkludert syddelen av Ny-Guinea har vært isolert og drev nordover inntil dagens plassering. Dette har gitt mulighet for utvikling av pungdyrene med liten konkurranse fra placentale pattedyr. Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. Nettavisen gir deg nyheter døgnet rundt hver eneste dag hele året også med det siste fra økonomi, sport og livsstil.


En enkelt art, nordamerikansk pungrotte , har dog udvidet sit udbredelsesområde til store dele af USA samt sydlige Canada. De lever i mange forskellige habitater, lige fra regnskove til græssletter. Visse arter, især fra slægten Didelphis, har tilpasset sig mennesket.


De har som kulturfølgere et større udbredelsesområde end tidligere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg