mandag 11. februar 2019

Diy interiørtips

Diy interiørtips

Finn et motiv du lett kan lage en abstrakt versjon av, slik at det blir enkelt å få et godt resultat. Lesernes smarteste interiørtips. DIY -hilsen Franciska. Meld deg på BoligPluss sitt nyhetsbrev! Få inspirasjon til syv kule interiør-idéer som vil skape.


Diy interiørtips

Vi gledet oss til å se hva slags bidrag dere hadde i BoligPluss-utfordringen, og dere skuffet ikke! Et sveip innom Instagram kan gi oss ti nye prosjekter på listen over ting vi vil gjøre – folk er jo så flinke! Skap julemagi i hjemmet ditt med skinnende stjerner, overdådige dekorasjoner, lekre gaver, duftende gran, levende lys og glamorøst glitter. INTERIØRTIPS : ideer til en frodig uteplass.


Vi kan skape en frodig uteplass ved å bruke de rette fargene, materialene og elementene. Og ikke minst ved å lage romfølelse. Her får du en masse ideer og smarte triks for å lage verdens hyggeligste uteplass!


Flytt stuen ut: Puffen utgjør en ekstra sitteplass – perfekt når man skal ha. Den hvite klokka er også laget av Eivind. PS: Legg meke til bildet av meg og Thomas oppe til høyre i bilderammen.


Vi arbeider hver dag for å gi deg de beste tipsene til hjemmet ditt. Vi produserer innhold i samarbeid med Sosialnytt. Tips og ideer hver dag fram til julaften. Har du epler som fremdeles henger på trærne i hagen? Kanskje også nedfallsfrukt?


Diy interiørtips

Da kan du bruke overskuddet av epler til å binde en dekorativ krans som kan pynte inngangspartiet. Alt du trenger er epler og ståltråd. DiY -oppskriftene er superenkle og på kort tid har du gjort om den enkle veggen til et kunstverk. Vel, du kan gjøre akkurat det samme av silkepapir eller gråpapir. Ofte er det papiret som blomster pakkes inn i på blomsterbutikken helt perfekt for dette trikset – det er passe tynt til at det er lett å forme, uten at det blir ødelagt av at man prøver seg litt frem.


Eddik kan brukes til så mye mer enn bare til matlaging. Eddik er et fantastisk vidundermiddel som kan hjelpe deg med alt fra stinkende søppelbøtter og bananfluer. Fargesetting handler i bunn og grunn om hva du liker av farger og nyanser, og hvordan du oppfatter dem. Tavle maling har funnet sin plass i kjøkken, lekerom og barnas interiørtips soverom, men det er også et innovativt og utviklende element for voksne rom også. I dette utleietreet i Firenze dobles en tavle som hodegjerde og et meldingsrom for verter å forlate velkomstmottak til gjestene.


Diy interiørtips

Det er ikke så vanskelig som man skulle tro. Babyen din kommer garantert til å kose seg i denne fine. Her på Huslig vil du finne inspirasjon til hjemmet ditt. Tid for hjem-Kjerstis beste interiørtips !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg