onsdag 27. februar 2019

Sateng sengesett

Sateng sengesett

Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Tekstiler og interiør for baderom, barnerom, bordtekstil, gardiner, kjøkken og soverom. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Vakre sengesett i sateng. Her finner du satengsengesett til enkeltdyner, dobbeltdyner, ekstra lange sengesett og King Size satengsengesett. Vi har et stort utvalg satengsengesett i forskjellig design og forskjellige farger.


Derfor vil du garantert finne et sengesettet i sateng som passer din stil og ditt soverom. Våre sateng sengesett i Prime-serien har en trådtetthet på 3TC, hvilket gir høy kvalitet og er meget behagelig å sove i. Fordi alle våre sengesett er øko-tex merket, inneholder økologisk bomull samt at flere er svanemerket, er de også meget slitesterke og holder vask etter vask. Hos Kid har vi Norges største utvalg av myke og deilige sengetøy og sengesett ! Velg mellom flanell, sateng , krepp og lin. Kjøp i vår nettbutikk. Alle sengesett er Oeko-Tex sertifisert som er din garanti for en ren natts søvn.


I tillegg er sengetøyet utviklet med komfort og varighet i fokus - det betyr at du får et sengesett som du kan være glad i lenge. Når vi snakker om kvalitet på sengesett , så mener vi kvalitet i hver eneste tråd. Sengetøy av ypperste kvalitet. Satin er fremstilt av kjemmet garn av beste kvalitet.


De tynne langfibrede trådene i kombinasjon med veveteknikken gjør at vi får den optimale glansen som er. Våre sengesett finnes i mange forskjellige farger og mønstre - også med forskjellige farger på hver side, slik at du kan snu det etter behov. Hos oss finner du alltid et stort utvalg sengetøy. Nordicform er Norges største produsent og leverandør av dun med egen fabrikk, showroom og lager på Mysen. Sateng kan veves av bomull, polyester, nylon, ull eller lignende.


Sateng sengesett

Ofte benyttes standarder til produksjon av undertøy, sengetøy, brudeplagg eller selskapsklær. Sateng består ofte av en blanding av flere stoffer, men det vanligste er at det består av mest bomull eller silke, altså bomullssateng og silkesateng. Gode sengsett i høy kvalitet, velg mellom nøytrale eller friske farger og mønstre.


Enkel og billig handel på Cellbes. Se salgsvarene og kjøp her! Gjør det enkelt og kjøp matchende sengetøy i sett.


Sateng sengesett

Liker du det enkelt og rent på soverommet har vi ensfargede sengesett i hvitt og grått sengesett. Dersom du er litt mer fargesprek har vi mønstrede sengesett og sengesett i knalle farger. Få så mye som mulig ut av din våkne tid ved å sove godt og våkne uthvilt.


Valg av sengetøy er en viktig del av soveopplevelsen. Hvordan sengetøyet føles mot. Vi har også sengesett som er godkjent av Astma og allergikerforbundet.


Her hos oss finner du et stort utvalg av sengesett fra Høie, Gant, Rikki Tikki og Turiform.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg