tirsdag 26. februar 2019

Konfirmasjon borddekking

Konfirmasjon borddekking

Vi har Bortpynt og Alt Annet du trenger til en Vellykket Fest. Nordens største utvalg! Trenger du inspirasjon til borddekking ? Vi har samlet nyttig informasjon og smarte tips til hverdags og fest. Les våre artikler og bli inspirert! Stas opp med bordpynt og annen pynt til din konfirmasjon ! Her finner du bordkort og borddekking , nydelig pynt og annet festutstyr.


Velg gjerne et fargetema for dagen, så blir det enklere å dekorere og skape en rød tråd gjennom dagen. Tradisjonelt dekkes et festbord med hvit duk, hvite tøyservietter og hvite stearinlys. I dag brukes gjerne flere farger sammen. Bruk gjerne 2-farger.


Dekorasjoner, lys og servietter matcher gjerne sammen i fargene. Skal du arrangere konfirmasjon. Tanken på å pynte bord selv til en konfirmasjon kan være skremmende for mange, men om en deler det opp i mange små oppgaver er dette noe alle kan få til.


Konfirmasjon borddekking

Se hvor fint det ble! Blomstene kjøpte jeg, men du kan like gjerne bruke blomster du finner ute. Som på dette bordet jeg dekket. Pynt og dekorasjon til konfirmasjon. Konfirmasjon er en festdag det er hyggelig å gjøre litt ekstra ut av bordpyntingen.


Vi gir deg råd og tips til hvordan du kan pynte et blomstrende konfirmasjonsbord. Konfirmasjonen er et overgangsritual fra barn til voksen, og en dag der konfirmanten skal få lov til å være midtpunkt for oppmerksomheten. Har du en heldekkende duk? Borddekking - én duk som utgangspunkt, uendelige muligheter.


Konfirmasjon borddekking

Da har du et godt utgangspunkt for borddekking , uansett anledning. Duken behøver slett ikke være hvit, selv om dette er normen for anledninger slik som bryllup og barnedåp. For deg som skal arrangere konfirmasjon ! Du finner tekst til konfirmasjonskort, tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger. Vi viser deg også hvor du kan kjøpe konfirmasjonssanger og taler til den store dagen!


Sanger hører med i konfirmasjon for å få den gode stemningen. Det beste er å få laget en personlig sang som du enten skriver selv eller får hjelp med. På samme måte som ved forberedelser ved taler, samler du ideer ved å notere etter hvert som de dukker opp, skriv ned stikkor en setning eller en humoristisk episode. Alle menigheter har påmelding til konfirmasjon , og denne informasjonen kommer direkte fra kirken der du bor. Om konfirmanten skal ha en Humanistisk konfirmasjon er påmeldingen på nett og den åpner vanligvis i begynnelsen av mai.


Konfirmasjon borddekking

Planlegger du konfirmasjon ? Her på bloggen finner du masse tips og inspirasjon – håper det faller i smak! Med alle i familien samlet rundt bordet til en voksen-middag for konfirmantens skyl er noe som aldri vil bli glemt av hovedpersonen. Et godt tips for å lykkes med pynt til konfirmasjon er å planlegge god tid i forveien - bli enig om fargevalg, pynt og dekorasjoner og sette opp en liste. Til Adrian sin konfirmasjon skulle vi ha hagefest med grillmat og koldtbord.


Bestilte godt vær i god tid før konfirmasjonen, grader og sol Værgudene fikset grader og sol og vi var kjempefornøyde. Fargetema for konfirmasjonen ble lilla, svart og sølv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg