tirsdag 26. februar 2019

Sykkelpikene kurv

Sykkelpikene kurv

Sykkelhjelmene våre er spesielt godt egnet for hverdagssykling. De er komfortable og dekker hode godt. Noen har også MIPS - et system for ekstra sikkerhet. Hjelmer til små barn kommer i bare én størrelse. I nettbutikken finner du spesielt fine sykler og tilbehør.


Vi ivrer for sykling, gjerne iført hverdagsklær :-) Finn. I våre butikker kan du prøve produktene. Fin farge på hjelmen , dekker godt hodet.


Hjelmen føles mye tyngre enn min forrige hjelm , og krever tilvenning. Kan justeres ganske mye, kjøpte en str. Den avtagbare skjermen er grei når det er sol ute, men tar også litt av synsfeltet, så måtte venne meg litt til det også.


Sykkelpikene kurv

Populær hjelm i herlige farger og design! Dette er hjelmen du gleder deg til å bruke hver dag. De dekker mer av hodet og har et tykt skall som beskytter godt. Nutcase er spesielt sikre hjelmer på grunn av sin utforming.


ABS-ytterskall og EPS på innsiden gir svært god støtdemping ved uhell og kollisjon. Selv om vi ikke er av det sporty slaget, så liker vi aktivitet og derfor krever vi en viss innsats av deg for at du skal bli med i trekningen. Det er vi som har de pene syklene og det praktiske tilbehøret. Du tenker sikkert at en så solid sykkel med to barn blir alt for tung. Varer på lager og rask levering.


Sykkelpikene kurv

Sykkelen har gir og er utstyrt med markedsledende motor og batteri fra Shimano Steps, som gir Nm dreiemoment. Og det ser ut til at det kan bli det her også. Dere skulle vært her klokken sju i går kveld.


Sykkelpikene har vært en kjempesuksess i Kristiansand og Stavanger. Da var det kø langt bortover veien, sier daglig leder Peter Lütken. Det er godt med folk i butikken nå også til å være midt på dagen en vanlig hverdag.


Vi har også bysykler og mye annet stilig sykkelutstyr som ringeklokker, vesker, lykter og kurver. Sykler du hele året, er dette en super løsning for å unngå kalde ører. Hjelmen sitter godt på hodet og har påmonterte ørevarmere (som kan tas av hvis du ønsker). ABUS har laget hjelmen med nettopp det i tankene.


Ventilasjonshullene er plassert slik at du ikke får mye kald luft rett på hode. Her du får du i tillegg hjelmer fra blant annet Sawako Furono og Triple, men de mest kreative er definitivt hjelmene fra. De selger både el- og vanlige sykler, og sykkelutstyr som hjelm , kurver, ringeklokke, lykter og mye mer.


Sykkelpikene kurv

Og så må jeg selvsagt ha ringeklokke, og da synes jeg Basil-ringeklokken er helt sykt fin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg