tirsdag 5. februar 2019

Spekemat på nett

Sjekk ut Billig Fenalår. I vår varebeholdning finner du et variert utvalg av norskprodusert spekemat med høy kvalitet. Vi importerer også et utvalg av den kjente og populære spanske spekematen, som serranoskinke og salami.


Få matvarene levert hjem eller hent dem, ferdig pakket. Vi satser målbevisst på å holde en høy kvalitet på produktene, og ønsker at du som forbruker skal oppleve dette gjennom trygge og gode smaksopplevelser. Vi kan vise til flere prisvinnende produkter. Vi har nå åpnet for henting og betaling av varer fra netthandelen på fabrikken. Vi tar både kort, kontant og betaling over VIPPS.


Enkelt og greit, bestill på nett – betal og hent på fabrikken. Vi sender ut bestilt spekemat per post hver onsdag, men du kan også hente varene du har bestilt på gården etter avtale. Norsk spekemat er en svært allsidig råvare, og kan serveres på mange forskjellige måter, og med mange varianter av tilbehør.


Spekemat på nett

Her er spekematen servert med fetaost, oliven, aspargesbønner og brødkrutonger, litt sånn som de gjør det i middelhavslandene. Gourmetkurven eies og drives av Birgit Hårtveit som til daglig holder til på Smedstuen Gård i Eidsvoll. Vårt nettsted bruker cookies.


Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies. Velg blant favoritter som rødvinspølse, elgpølse og baconpølse i vår nettbutikk med spekepølser. De fleste aktørene i dette markedet er små.


Spekemat på nett

Andre igjen satser på kaker og søtsaker (f.eks Cacas.no og Kakeboksen.no). I tillegg er det flere som først og fremst selger drikke på nett. Du finner alle våre produkter i dagligvarekjedene i Opplan Hedmark, Akershus og Oslo. Norges fremste aktører på spekemat.


En spekepølse som har sitt utspring i spekematbygda Stranda. Skal du ha familie og venner på besøk er det deilig å kunne servere et spekematbord. Her får du alle anbefalingene for at det skal. Spekemat til den store festen.


Et spekefat passer like godt til fest som til hverdags. Her er tipsene som gjør spekefatet til en suksess på festdager, og oppskrifter og tips til hvordan du kan bruke restene. Her til lands har vi lange tradisjoner når det kommer til spekemat , men Norge er langt i fra det eneste landet som har spekemattradisjoner. Det er nemlig like vanlig i både Spania og Italia, og det er med på å gjøre spekemat til en svært allsidig råvare, som kan serveres på mange måter, og til mye forskjellig tilbehør.


Damesko, barnesko og herresko for alle anledninger. Kjøp sko online hos FOOTWAY. Alltid fri frakt, gratis retur og 3dagers åpent kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg