torsdag 21. februar 2019

Nedløpsrør overgang

Lav pris og rask levering på rør- og avløpsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Sjekk at silen (i overgang mellom renne og nedløp ) ligger riktig, og at den ikke er.


Bend 70° benyttes i overgangen mellom nedløpskum og overgang til nedløpsrøret ved vegg.

Løvsil (benyttes hvis nedløp går til drenering) stk. Kum ( overgang renne( nedløp ) stk. Danner overgang mellom takrenner og nedløpsrør. Nedløpskum Legg til i innkjøpslisten.


Andre kunder har også kjøpt. Avløpsrør og tilbehør. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! VVS-deler til vann og avløp på kjøkkenet og til badet m. Her finner du alt fra koblinger og ventiler til. Rørbend (BM70) Bends 70°. Grøvikrenna er enkel å montere, har.


Med riktige nedløpsrør blir taket ditt utsatt for mindre slitasje fra vann, og du får et hjem som vil vare og holde seg pent lengre. Har du trær i nærheten, kan blader falle ned i røret og skape problemer. Er nedløpet tett eller er det lekkasjer? En sprekk eller et hull inntil veggen kan føre til sopp- og råteproblemer. Falsen (på rør av metall) skal alltid vende ut fra veggen.


Hvorfor ikke velge mørkerøde nedløpsrør mot en hvitpusset murfasade? Eller montere eksklusive nedløpsrør i metallic kobberfarge mot en grå steinfasade. Eller kanskje mikse mursteinsrøde takrenner med hvite nedløpsrør for å matche fargen på henholdsvis tak og vegger? Enhver ansiktsløftning er mulig.


Takrennesystem for avrenning og nedløp fra skrå tak. Systemet består av takrenne med oppheng og tappstykke, og nedløpsrør med rørklammer, bend og utkast. Denne anvisningen omhandler utvendige takrenner og nedløp for skrå tak, se fig.

Anvisningen beskriver rennetyper, materialer og montering av renner og nedløpsrør. Hagearbeid eller avkobling? Drenering og takrenner. Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering. Takprodukter fra Isola har beskyttet norske bygg mot vær og vind i mer enn år.


Et tøffere klima, nye krav og endret byggeskikk har bidratt til stadig bedre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg