onsdag 13. februar 2019

Bua lier

Bua lier

Reserver ditt Hotell i Bua online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Vi er en nasjonal forening som jobber for at barn og unge skal få mulighet til å prøve flere og mer varierte aktiviteter.


Bua lier

PNINGSTIDER: Lierbyen: Onsdag, torsdag og fredag fra 14:- 18. BUA Tranby, kun åpen fredag fra 14. Velkommen til Lieropplevelser! Gilhus er med sine vel daa. Vi har Lieropplevelser for alle!


Til gjengjeld gjør de optimale forholdene det mulig å dyrke to avlinger på samme jordstykket samme år. Med leid areal dyrkes det i dag grønnsaker på til sammen 4daa. Tilbyr mange kurs for unge, voksne og familier Kurs i foreldreveiledning, søvnkurs, angstmestringskurs. Gutta fra Reistad IL gjorde en fantastisk innsats og skapte masse morsom aktivitet for barna! Nå utvider Bua virksomheten - og åpner en avdeling på Tranby, nærmere bestemt i Joseph Kellers vei - like i nærheten av Hallingstad skole på Tranby.


Den nye avdelingen er et prøveprosjekt frem til 1. Lier kommune starter Repair Café. Gutta på verkstedet hjelper deg med å fixe, smøre og justere på sykkelen din - helt gratis! Tusen takk til alle venner, samarbeidspartnere og ikke minst alle skoleelever og frivillige som kom og gjorde dagen helt fantastisk. BUA utlån og verksted finner du både i Lierbyen og på Tranby.


Verkstedet tar imot masse utstyr som trenger litt service før det går til utlån. Ferietilbud og åpen hall. Gratis button til alle som kommer innom i desember. Vi opplever stor pågang og tilbudet har blitt veldig populært kun etter to års drift.


Bua lier

Nå søker vi etter flere medarbeidere. LIERBYEN: Rundt 3registrerte lånekunder har BUA per i dag. Det er over 1i måneden. Mottak av faktura som pdf. Vi ønsker å fakturamottak som EHF-faktura.


I tillegg arrangerer de faste gratisaktiviteter og familiedager. BUA ligger i nærhet til marka. Man kan gjerne si at åpningen av BUA blir som en liten julaften på forskudd. Her kan man altså låne med seg alt fra ski og skøyter til fiskeutstyr, telt, stormkjøkken, soveposer og liggeunderlag. Programfaget handler om hvordan fysisk og psykisk helse og positiv selvfølelse kan stimuleres.


Bua lier

Videre handler faget om hvordan barn og unge utvikler evne til å ta. Flere alternative tomter ble vurdert, bl. Høgdabakkene på Tranby, men valget falt til sist på Nedre Overn - et 1mål stort og vakkert beliggende område ved Paradisbakkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg