fredag 15. februar 2019

Retro porslin online

Varor från sekelskiftet likväl som dagsfärsk design. Se och välj ur vårt sortiment med tusen artiklar online. Välj bland kaffekoppar, glas, keramik och unika inredningsdetaljer. Här på Broarne gillar vi retro och inredning med snygg och egensinnig design. Vi säljer bara det vi själva gillar, och då blir det en rejäl blandning!


Tyger, porslin , småmöbler, lampor, väskor, vaxdukar.

Om du handlar för mer än 6kronor är frakten gratis! Porslin och stengods, allt ifrån servisdelar till kompletta serviser. Komplettera din servis, bygg på din samling eller hitta din nya servis hos Bukowskis! Vas i porslin med linnea.


Johnson Bros England. Härliga retro prylar i våran butik. Skapa en härlig dinerstil med Mason Jars och kitschiga muggar.


Vi har nu prissänkt alla retroprylar som glas, porslin och hushållsprylarna på Tradera med.

Finn laveste nettpris her. Tävling: Vinn Superliving- porslin ! Nu är det dags för årets första tävling på bloggen! I samarbete med House of Hedda så tävlar jag ut porslin från Superliving. Superlivings porslin är bara några av de tjusiga sakerna som finns i deras butik. Jag har länge varit svag.


Hos oss på Butik kan du hitta retro - och designprylar samt en del allmoge. Vi har mycket porslin och glas, textilier och inredningsdetaljer samt en del möbler. Vi är en liten butik som också finns på Tradera och i framtiden även med butik här på hemsidan.


Hos oss kan du också få hjälp med att söka saker som du önskar köpa. Hos Bukowskis hittar du samlarobjekt inom alla områden. Retro och unika samlarobjekt.


Välkommen att lägga bud på objekten du saknar! Bruksslitage, vissa med missfärgningar, lock med lagning, krackelyr, lock saknas. Runda skålen diameter 22. Köp online Skål i Porslin - Pi.


Gefle - Svenskt keramik och Porslin ᐈ Avslutad aug 10:57. Glas, porslin och keramik tillhör områden som flertalet konstnärer har varit aktiva i.

Några mer kända är Lisa Larsson som skapade mängder av figuriner eller Stig Lindberg som gjorde porslin och tallrikar för Gustavsberg. Här kan du hitta ett varierat utbud av tallrikar, vaser, skålar, dricksglas och konstglas. Marknadens största urval av restaurangporslin, det hittar du hos oss på VEGA. Vårt restaurangporslin är framtaget för att tåla dagligt användande och är därmed mycket slitstarkt.


Dessutom kan du beställa porslin i alla former och färger från oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg