torsdag 21. februar 2019

Høyer missoni

Høyer missoni

Bredt utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Shop Missoni klær hos Wakakuu. Stort utvalg av designer merker.


Høyer missoni

Motebransjens mest eksklusive merker. Unikt design i høy kvalitet til den motebevisste. På Boozt finner du over 6merker. Ett av Nordens bredeste skjønnhetssortiment - 30. Her finner du et stort utvalg fra kjente merkevarer til dame, herre og interiør.


Se hele utvalget her! Missoni Home er et italiensk merke som er kjent for sitt unike og fargerike interiør. Missoni Home-kolleksjonene er designet av Rosita Missoni og har blitt produsert i Italia siden tidlig på 80-tallet.


Høyer missoni

Merket tilbyr design i dekorative og karakteristiske tekstiler med fornyede og uventede detaljer. Vår visjon er å skape den ledende merkevarekjeden i Norge og Skandinavia i sterk allianse med Europas sterkeste merkevareleverandører. Her på bloggen får du jevnlige oppdateringer fra Høyer Trondheim og Høyer Solsiden.


Det ypperste innen luksus fra ledende merkevarer. Høyer Luxury Woman tilbyr et fremragende utvalg fra noen av verdens største luksusmerker. Evige klassikere og spennende nyheter henger side om side i avdelingen vi liker å kalle heaven on third. Nå har vi fått nyheter fra det italienske motehuset M Missoni hos Høyer Trondheim – akkurat i tide før vi går ut i ferie!


Høyer missoni

Dette er nemlig perfekte plagg å ha med i kofferten da de holder seg fine og krøllefrie selv i en full koffert. Plaggene kan enkelt styles opp og ne og disse tidløse fargene passer til det meste. Ikke lenge etter var de ansett som toneangivende i den italienske motebransjen med deres karakteristiske bruk av sikksakk mønster, striper og farger. Deres barn Vittorio , Luca og Angela har fulgt opp foreldrenes arbeid som gjør at Missoni fortsatt forfører og begeistrer mennesker verden over. Høyer Skien fører high fashion både til dame og herre.


På over 3kvm, har de i tillegg til klær både interiør, vesker, sko, smykker og masset annet. Utvalget er stor med både internasjonale luksusmerker, men også de kjente merkevarene. Missoni er kjent og gjenkjent for motivene sine, som er akkurat like overraskende som de er fargerike. Missoni designer i dag kreasjoner med samme sans for detaljene som de hadde i begynnelsen. Ethvert rom forteller sin unike historie.


Hos Bellas Hus finner du inspirasjon og ideer til hjemmet, uansett budsjett. Kjøp dine favoritter hos oss! Finn dine favoritter her! Se nyheter hos oss i dag!


Høyer has a total of stores spread throughout Norway and in years has become a fashion Mecca for quality-conscious and fashion-interested Norwegians. The stores – each of them is different – offer Norwegian and international high-end and high-quality luxury brands. EGER er et inspirerende varemagasin med eksklusive og trendy merkevarer, lokalisert på Karl Johan, midt i Oslo.


Fordelt over konsepter kan vi tilby over 400. I have read and accept the conditions of the privacy policy. We use MailChimp as our marketing automation platform. Reviews Om du får noe hjelp avhenger av hva du har på deg og hva det ser ut.


Vi er sterke på designermerker, og her finner du de lekreste klær, sko og tilbehør til enhver anledning. Høyer er et motemekka for kresne kvinner og menn. Missoni EdP er dedikert til en sensuell kvinne full av vitalitet.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på arrangementer, gode tilbud og spennende nyheter fra Arkaden. Høyer Strømmen tilbyr ledende merkevarer fra Skandinavia og resten av Europa. Våre nærmere butikker byr på utvalgte produkter og merker innen mote og livsstil.


Våre innkjøpere reiser mye, for selv å finne de kvalitetene som passer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg