onsdag 27. februar 2019

Slik monterer du smartpanel

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Lurer du på hvordan man skal montere Smartpanel ? Se hvor enkelt er det er i våre monteringsvideoer. Denne videoen viser hvordan du monterer Smartpanel. Instruksjon om hvordan du skrur gipstak - Duration:. Slik sparkler du en Leca Lettvegg.


Slik monterer du veggpanel på stenderverk. Monter rett på stenderverk med avstand på cm. Husk at det er viktig å ha liggende stenderverk så du får feste når du monterer , hvis du skal ha stående panel.


Skal du ha liggende panel må du ha stående stenderverk. Hvis du bruker spikerpistol, justeres trykket nøye, slik at du ikke skader platene ved innskyting av spiker. Ferdigtapetserte veggplater – slik monterer du. Dagens veggplater er så lette å montere at du enkelt fornyer et rom på ei helg, helt uten hjelp.


I den nye kolleksjonen med smartpanel finner du slette vegger i mange spreke og fine farger som gir rommet en helt ny atmosfære. Følg vår guide eller se og lær gjennom vår gjør-det. La dem ligge i rommet i minimum tre døgn før du starter monteringen. Dersom dette ikke gjøres, risikerer du å få en ujevn overflate.


Stendere skal plasseres med en avstand på nøyaktig centimeter fra senter til senter. Er membranen i god stand og gulv og vegger i vater, er det bare å finne frem verktøyene og sette i gang. Et dusjhjørne kan monters på to ulike måter: med lim og ved å skru det fast i veggen. Velger du førstnevnte, slipper du å borre hull i veggen.


Før neste plate settes på, anbefales det å påførelim i noten, bruk trelim. I hjørnesammenføyning anbefales akryl fugemasse, som påføres med skjellett pistol og strykes ut. Hvis du er alene om å sette opp takpanel i hele lengder, kan du lage deg en “tregaffel” som du trer inn over det panelbordet som skal settes opp og f. På den måten henger bordet fast, og du kan arbeide forholdsvis fritt. Vi i kriseutenmarkise.


Du er i ferd med å poste i en gammel trå siste innlegg ble postet den 29. De er svært populære, og du kan selv velge hvilken farge du vil ha. Du slipper å sparke og male selv ved å velge en av våre farger, eller du kan ta malerkosten fatt og male selv.


Les også: Et generelt råd er å påføre sparkelmassen så tynt som mulig. Om du er villig til å ofre ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg